Mediaș și Cluj Arena sunt variante de rezerve pentru Supercupă în cazul în care problemele de la stadionul Farul nu vor fi remediate

Marius ANGHEL 05 Jun. 2015, 17:09 Diverse
Mediaș și Cluj Arena sunt variante de rezerve pentru Supercupă** în cazul în care problemele de la stadionul Farul nu vor fi remediate

În cadrul ședinței Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, susținută joi, 4 iunie, printre deciziile luate s-a adus în discuție și locul de disputare a meciului din Supercupa României, ediția 2015. Federalii au decis să amâne până pe 16 iunie un răspuns în privința desfășurării acestei partide la Constanța. Stadionul Farul e prima obțiune, însă are nevoie de remedierea mai multe probleme, iar dacă acestea nu vor fi rezolvate se va alege între stadioanele din Mediaș sau Cluj-Napoca (Cluj Arena).

Iată decizia Comitetului Executiv: „Amână cu unanimitate de voturi aprobarea locului de desfășurare a Supercupei României Timișoreana, Comitetul de Urgență fiind mandatat să decidă cu privire la aceste aspecte ulterior datei de 16 iunie 2015”.

Președintele FC Farul, Auraș Brașoveanu, e convins însă că meciul din 8 iulie dintre campioana României, Steaua București, și vicecampioana ASA Târgu Mureș se va disputa la Constanța, problemele de la stadion urmând a fi „achitate cu brio”.

„De principiu, gazdă a Supercupei a fost stabilită Constanța, acesta este orașul agreat. În acest moment, Constanța e în pole-position. Hotărârea finală se va lua pe 16 iunie, cu ocazia celei de-a treia vizite la baza noastră sportivă a unei delegații a Federației Române de Fotbal. În funcție de realizările noastre în ce privește rezolvarea problemelor semnalate la stadion, Constanța va rămâne ca loc de desfășurare sau se va lua în discuție o altă arenă. Ține așadar doar de noi. Sunt însă convins că ne vom achita cu brio de sarcini, iar meciul se va juca la Constanța”, a declarat, pentru ziuaconstanta.ro, Auraș Brașoveanu.

CITEȘTE și: Comitetul Executiv al FRF a aprobat o nouă regulă pentru meciurile de baraj ce duc în Liga 3

Marius ANGHEL 05 Jun. 2015, 17:09 Diverse
Pe aceeași temă