Mediaș și Cluj Arena sunt variante de rezerve pentru Supercupă în cazul în care problemele de la stadionul Farul nu vor fi remediate

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Jun. 2015, 17:09 Actualizat: 05 Jun. 2015, 17:10 Diverse
Mediaș și Cluj Arena sunt variante de rezerve pentru Supercupă  în cazul în care problemele de la stadionul Farul nu vor fi remediate

În cadrul ședinței Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, susținută joi, 4 iunie, printre deciziile luate s-a adus în discuție și locul de disputare a meciului din Supercupa României, ediția 2015. Federalii au decis să amâne până pe 16 iunie un răspuns în privința desfășurării acestei partide la Constanța. Stadionul Farul e prima obțiune, însă are nevoie de remedierea mai multe probleme, iar dacă acestea nu vor fi rezolvate se va alege între stadioanele din Mediaș sau Cluj-Napoca (Cluj Arena).

Iată decizia Comitetului Executiv: „Amână cu unanimitate de voturi aprobarea locului de desfășurare a Supercupei României Timișoreana, Comitetul de Urgență fiind mandatat să decidă cu privire la aceste aspecte ulterior datei de 16 iunie 2015”.

Președintele FC Farul, Auraș Brașoveanu, e convins însă că meciul din 8 iulie dintre campioana României, Steaua București, și vicecampioana ASA Târgu Mureș se va disputa la Constanța, problemele de la stadion urmând a fi „achitate cu brio”.

„De principiu, gazdă a Supercupei a fost stabilită Constanța, acesta este orașul agreat. În acest moment, Constanța e în pole-position. Hotărârea finală se va lua pe 16 iunie, cu ocazia celei de-a treia vizite la baza noastră sportivă a unei delegații a Federației Române de Fotbal. În funcție de realizările noastre în ce privește rezolvarea problemelor semnalate la stadion, Constanța va rămâne ca loc de desfășurare sau se va lua în discuție o altă arenă. Ține așadar doar de noi. Sunt însă convins că ne vom achita cu brio de sarcini, iar meciul se va juca la Constanța”, a declarat, pentru ziuaconstanta.ro, Auraș Brașoveanu.

CITEȘTE și: Comitetul Executiv al FRF a aprobat o nouă regulă pentru meciurile de baraj ce duc în Liga 3

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Jun. 2015, 17:09 Actualizat: 05 Jun. 2015, 17:10 Diverse
Pe aceeași temă