Marius Ion: „Mi s-a sudat osul, trebuie să pun masa musculară la loc”

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 15:38 Diverse
Marius Ion:**

Supus intervenției chirurgicale după accidentarea gravă suferită la începutul turului de sezon, atacantul sosit de la FC Argeș, Marius Ion, va trece printr-o perioadă lungă de recuperare. „Vârful” grupării slătinene speră să revină cât mai repede în iarbă, practic acesta neavând șansa să evolueze pentru noua sa echipă, în stagiunea actuală, bifând doar câteva minute în primul meci.

Operat în urma unei fracturi la unul dintre oasele tarsiene (laba piciorului), atacantul Marius Ion va începe, în această săptămână, recuperarea. Calvarul este departe de a se fi încheiat, jucătorul fiind nevoit să se pună pe picioare în următoarea perioadă. „Vârful” va începe cu exerciții specifice pentru dezvoltarea masei musculare. Marius Ion a mai trecut printr-o astfel de accidentare la FC Argeș.

„Am fost la control, mi s-a spus că pot pune piciorul jos, dar nu în totalitate, mă ajut de cârjă, și că pot începe recuperarea. Mi s-a sudat osul, e totul foarte bine, nu are cum să recidiveze, pentru că acel șurub a rămas acolo, este în profunzimea osului. Trebuie să pun masa musculară la loc”, a declarat atacantul grupării FC Olt Slatina, Marius Ion.

„Eu sper să prind ceva meciuri din campionat”

Atacantul speră ca recuperarea să decurgă bine, pentru a putea evolua în actuala stagiune. Marius Ion are un contract valabil pe două sezoane cu gruparea slătineană.

„Eu sper să prind ceva meciuri din campionat, nu din turneele play-off, play-out. Dacă recuperarea va decurge așa cum trebuie, sper ca în două săptămâni să încep alergările ușoare. Deocamdată încep recuperarea la Pitești. Când echipa va reveni din cantonament voi vedea dacă voi face acolo recuperarea sau tot aici”, a mai spus fotbalistul sosit de la FC Argeș.

Marius Ion a fost supus intervenției chirurgicale în luna noiembrie, la Spitalul Militar din București.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 30 Jan. 2014, 15:38 Diverse
Pe aceeași temă