Marica, victima unei înșelătorii pe internet: „Haideți să vă spun ce fraier sunt”

Marius ANGHEL 29 Mar. 2019, 11:17 Diverse
Marica, victima unei înșelătorii pe internet:**

Ciprian Marica (33 de ani), finanțatorul echipei SSC Farul Constanța, a fost victima unei înșelătorii din partea unor „băieți deștepți”, așa cum scrie însuși fostul internațional, lucru care a dus la pierderea contului personal de Instagram. Fostul atacant a povestit totul pe pagina sa de Facebook. 

Marica a povestit cum a căzut victimă, după ce a trimis o poză cu buletinul său și cu el și a cerut ajutor celor care au pățit un lucru asemănător.

„Buna seara
Haideți sa va spun ce fraier sunt și cum mi-au blocat niște „baieti deștepți” contul de Instagram, ciprianmaricaoficial . 
Am primit un mail de la Instagram Official și nu ma uit ca fraierul sa verific adresa de mail care era: [email protected] . Ma rog, va atașeaz mai jos și poze. In acest mail îmi spun ca vor sa îmi verifice Instagramul și sa-l autentifice ca fiind oficial și pt asta au nevoie de o poza cu mine și cu buletinul. 
In masina cu buletinul in mâna fără sa stau prea mult pe gânduri, rog un prieten, „fa-mi mai repede o poza sa le trimit la ăștia sa-l pună și mie văzutul ăla albastru” și hop le trimit poza. 
In așteptarea cerculetului albastru de autentificare, am primit un mare „disabled account” și dacă vreau contul înapoi trebuie sa plătesc „a compensation” wtf ?! Ce am făcut ?! 
Încerc sa ma conectez din nou și mai primesc un mail de la Facebook de data asta. va atașez adresa de mail de la care am primit, ca o data am fost fraier, a doua oară ma uit . 
Văd ca Facebook ul nu au reușit sa-l blocheze. 
Acum întrebarea este a mai pățit cineva asta ? Stie cineva ce este de făcut si cum pot rezolva sa îmi recuperez contul?”
, a scris fostul atacant al naționalei pe pagina personală de Facebook. 

Marius ANGHEL 29 Mar. 2019, 11:17 Diverse
Pe aceeași temă