Marian Bașno a revenit după mulți ani la un meci în Zăvoi: „CSM trebuie susținută de toți vâlcenii”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Mar. 2015, 18:22 Diverse

Fostul fotbalist al Chimiei, Marian Bașno, a revenit la un meci în Zăvoi, după ani buni de absență. Acesta a asistat alături de Ion Crăciunescu la partida de sâmbătă din cadrul etapei a 19-a a Ligii 2, CSM Râmnicu Vâlcea – Unirea Tărlungeni 2-1. Bașno nu a mai venit la meciurile CSM-ului, fiind supărat că niciun tehnician din Vâlcea nu a avut șansa să pregătească echipa.

„La pauză, îmi venea să plec urlând. Echipa a jucat foarte slab, însă în repriza secundă a fost mult mai bine. Toți trebuie să susținem această echipă, mai ales că avem foarte mulți vâlceni. Poate va fi mai bine în sezonul viitor, mai ales că s-a dat legea prin care Primăriile pot finanța sportul de performanță. Dacă Damila își retrage sprijinul financiar echipa se desființează, nu vom mai avea echipă nici măcar în Liga a III-a” a declarat Marian Bașno.

În 2006, acesta activa în cadrul clubului din Zăvoi, ca antrenor la grupele de copii și juniori, fiind înlăturat după ce a facilitat transferul lui Florin Costea la Universitatea Craiova.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Mar. 2015, 18:22 Diverse
Pe aceeași temă