Manole și Croitoru, convocați la Naționala Under 19!

Mihai Andries 02 Feb. 2013, 12:00 Diverse
Manole și Croitoru,** convocați la Naționala Under 19!

După o jumătate de an de absență, mijlocașul lui FC Argeș, Leo­nard Manole, va reveni la naționala Under 19. Fotbalistul alb-vio­let a fost convocat de selecționerul Adrian Văsâi pentru ami­ca­lul pe care România îl va disputa pe 6 februarie, în depla­sare, cu se­lecționata Moldovei. Confruntarea va avea loc la Tiraspol și este primul test pe care tricolorii îl vor disputa în acest an.

În afară de Manole, la lotul Under 19 a mai fost chemat și portarul Flavius Croitoru. Cei doi trebuie să se prezinte duminică, la ora 12.30, la Centrul de la Mo­goșoaia, iar plecarea spre Moldova urmând să aibă loc marți.

Leonard Ma­­nole revenind la națio­na­lă după o absență de o jumă­tate de an, cauzată de o suspendare a FRF după episodul din Serbia, în care mai mulți fotbaliști au fost acuzați că s-au îmbătat în timpul turneului de elită pen­tru calificarea la Cam­pio­natul European. Tricolorii au ratat atunci calificarea, după ce au pierdut cu 3-0 meciul decisiv cu Serbia. I­me­diat după acea înfrânge­re, mai mulți jucători, prin­tre care și Leonard Manole, și-au făcut poze cu interlopul sîrb Ratko Buturovic, pa­tro­­nul echipei Vojvodina Novi Sad, cu care Adrian Mutu a petrecut după înfrângerea României cu 5-0, suferită în fața Serbiei în pre­limi­nariile Campionatului Mon­dial din 2010.

Atât Manole, cât și Croitoru au mari șanse de a fi titulari cu reprezentativa similară a Mol­dovei, având în vedere că staff-ul tehnic vrea să-i vadă la lucru pe toți jucătorii convocați, pentru a ști pe cine se poate baza la meciu­rile oficiale ce vor începe în primăvară.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 02 Feb. 2013, 12:00 Diverse
Pe aceeași temă