Liber de contract, Firțulescu se antrenează cu CSM-ul!

16 Sep. 2012, 07:46 Diverse
Liber de contract,** Firțulescu se antrenează cu CSM-ul!

A fost unul dintre jucătorii în care Adrian Mititelu își punea mari speranțe atunci când el evolua pentru Universitatea Craiova. Însă, Dragoș Firțulescu a fost nevoit să își găsească un alt angajament după ce clubul din Craiova a fost dezafiliat de FRF.

Apoi a plecat la FCM Tg. Mureș, echipă care a retrogradat la finalul sezonului trecut. În vară a semnat cu cei de la „U” Cluj, însă din cauză că era mai mult rezervă a cerut să-și rezilieze contractul și să plece ca jucător liber. Pentru a nu rămâne în urmă cu pregătirea, Firțulescu se antrenează cu CSM Râmnicu Vâlcea în așteptarea unei oferte atractive.

„Nu ne-am mai înțeles, atâta tot, asta a fost decizia mea. Sunt acasă, mă antrenez cu CSM Râmnicu Vâlcea, fac câte două antrenamente pe zi. Orice ofertă este binevenită acum pentru mine. Îmi pare rău acum, dar nu puteam rămâne în condițiile alea. Simțeam că stau forțat, nu m-am simțit bine, nu m-am simțit plăcut de nimeni. Mi-am cerut actele și mi-am văzut de drumul meu. Sigur că îmi pare rău acum, pentru că e urât să stau acasă să-i văd pe alții cum joacă, dar asta este viața. Sper să îmi găsesc altceva în curând”, a declarat jucătorul pentru ziuadecluj.ro

16 Sep. 2012, 07:46 Diverse
Pe aceeași temă