Lansat în fotbalul mare de Dinamo, Zicu ar vrea să-și încheie cariera la Rapid! Când și-ar dori să îmbrace din nou tricoul echipei din Giulești

Marius ANGHEL 29 Dec. 2015, 13:18 Diverse
Lansat în fotbalul mare de Dinamo, Zicu ar vrea să-și încheie cariera la Rapid!** Când și-ar dori să îmbrace din nou tricoul echipei din Giulești

Deși a fost lansat în fotbalul mare de Dinamo, Ianis Zicu speră să-și poată încheia cariera la Rapid. Ajuns la 32 de ani, Zicu, în prezent la ACS Poli Timișoara, a cunoscut cea mai bună perioadă a carierei sale la trupa din Giulești, în sezonul 2006-2007, stagiune la finele căreia a câștigat o Cupă a României.

„Am avut o perioadă grea de doi ani de zile, am avut și o depresie vizavi de accidentare, dar după ce am plecat de acolo, am început să gândesc normal și să nu mai fiu supărat pe niște lucruri care țin de câțiva oameni de acolo.

Până la urmă, eu cu Dinamo am câștigat cele mai multe trofee din carieră, Dinamo a fost echipa care m-a lansat în fotbalul de performanță și o să fiu alături de ei și o să le mulțumesc toată viața. Dar nu m-aș vedea încheindu-mi cariera acolo, aș vedea să-mi închei cariera la Rapid, probabil. Am jucat acolo, m-am simțit foarte bine și poate, peste 2-3 ani, voi mai juca la Rapid”, a declarat Zicu pentru DigiSport.

Zicu a jucat la Dinamo și Rapid, dar a fost aproape și de Steaua: „Au fost unele discuții, dar n-am știut mai mult decât ce s-a discutat între impresarul meu și patronul lor. Dar jucasem la Dinamo, la Rapid. Era prea mult chiar și pentru mine”, a mai precizat Zicu.

Marius ANGHEL 29 Dec. 2015, 13:18 Diverse
Pe aceeași temă