Juniorii lui ACS Poli, selecționați pentru România – SUA U18

Mihai Andries 06 Mar. 2013, 13:01 Diverse
Juniorii lui ACS Poli,** selecționați pentru România - SUA U18

Cristian Bocșan și Cristan Bărbuț, puștii aflați în lotul lărgit al divizionarei secunde timișorene continuă să fie în atenția loturilor naționale. Cei doi au fost selecționați la reprezentativa României sub 18 ani pentru un dublu duel amical cu formația similară a Statelor Unite ale Americii.

Fundașul Bocșan și mijlocașul ofensiv Bărbuț fac parte din lotul naționalei de juniori care va înfrunta pe data de 19 și 24 martie echipa Statelor Unite. Dubla amicală se va disputa la Buftea sau la Mogoșoaia în județul Ilfov.

Vâlceanu, marcator la U16

Un alt puști selecționat din cadrul Centrului, Robert Vâlceanu a marcat într-un joc amical pentru România U16 contra selecționatei similare a Franței, joc încheiat cu scorul de 4-2 (1-1) pentru tricolorii mici. Cel poreclit „Rooney” a deschis scorul în minutul 7 al întâlnirii și a fost integralist.

Conform frf.ro, antrenorul principal Adrian Bumbescu a folosit următorii jucători: Arpad Tordai – Victor Rogoza, Cristian Manea, Ionuț Cioplanta (Emanuel Vasi, 22”), Florentin Pham (Alexandru Tănase, 41”) – Dragoș Nedelcu, Ronaldo Deaconu (Robert Petre, 68”) – Alin Manea (Patrick Petre, 68”), Robert Vâlceanu, Horia Bigiu (Andrei Târcoveanu, 41”) – Alexandru Stoica (Bogdan Vâlceanu, 68”). Cristian Manea (58”), Alin Manea (60”), Bogdan Vâlceanu (80”+1) și, respectiv, Harold Moukoudi (28”, penalty) și Dilhan Sagun (65”), au fost ceilalți marcatori ai jocului.

Juniorii A, OK, cei B, KO

Juniorii lui ACS Poli au început anul cu bune și cu rele. Dacă cei mai mari (antrenor Cristian Contescu) au reușit să învingă pe LPS Banatul cu 2-1 într-o restanță disputată în weekend și se află pe primul loc în seria lor. Cei B (pregătiți de Roberto Ivan) au cedat cu 2-7 în fața vecinilor și se află doar pe locul 4.

Duminică, 10 martie, echipele de juniori A și B ale ACS Poli Timișoara vor evolua în deplasare la FC Hunedoara, în prima etapă oficială pe 2013 din campionatul național de juniori, faza regională.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)
Foto ACS Poli

Mihai Andries 06 Mar. 2013, 13:01 Diverse
Pe aceeași temă