Jean Pădureanu, internat la Spitalul Elias, cu diabet și probleme cardiovasculare severe

Marius ANGHEL 03 Mar. 2014, 15:27 Diverse
Jean Pădureanu, internat la Spitalul Elias,** cu diabet și probleme cardiovasculare severe

Jean Pădureanu, fostul președinte al clubului de fotbal Gloria Bistrița, este internat la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme cardiovasculare severe, acesta având și diabet, a declarat luni, pentru Mediafax, directorul medical al unității sanitare, Dana Safta.

Potrivit directorului medical al Spitalului de Urgență Elias, Jean Pădureanu a fost adus duminică la unitatea sanitară, de la aeroport, după ce a acuzat o stare de confuzie. „Inițial s-a suspectat că ar fi avut accident vascular cerebral, dar, în urma investigațiilor, medicii au stabilit că este vorba de un diabet sever decompensat și o suferință cardiovasculară severă”, a spus dr. Dana Safta.

Ea a precizat că Jean Pădureanu este internat la Secția neurologie a Spitalului Elias.

Jean Pădureanu a fost judecat în dosarul transferurilor de jucători, Curtea de Apel București urmând să pronunțe marți decizia finală în această cauză. În același dosar sunt acuzați Victor și Ioan Becali, George Copos, Gheorghe Popescu, Gheorghe Nețoiu, Mihai Stoica și Cristian Borcea.

La ultimul termen de judecată, procurorul a solicitat pedepse de închisoare cu executare pentru frații Ioan și Victor Becali, George Copos și Cristian Borcea, în cazul lui Mihai Stoica precizând că faptele s-au prescris conform noului Cod Penal. Pentru Gheorghe Popescu, Jean Pădureanu și Gheorghe Nețoiu, procurorul a cerut închisoare cu suspendare.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție i-au trimis în judecată, în 2 octombrie 2008, pe cei opt oameni de fotbal, în legătură cu efectuarea de tranzacții ilegale la transferurile unor fotbaliști către cluburi din străinătate, ceea ce ar fi produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului și de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

În rechizitoriul DNA sunt prezentate 12 transferuri ale unor fotbaliști români, efectuate de la cluburile Dinamo București, Rapid București, Gloria Bistrița și Oțelul Galați către cluburi din străinătate, în perioada 1999-2005.

Articol scris de Elvira Gheorghita (Mediafax)

Marius ANGHEL 03 Mar. 2014, 15:27 Diverse
Pe aceeași temă