În Trivale continuă protestul suporterilor

16 Aug. 2012, 06:06 Diverse

Foștii ultrași ai lui FC Argeș, actualmene susținători ai SCM Pitești au revenit ieri, în peluza în care odată se duelau de la egal la egal cu Steaua, Dinamo sau Rapid. Aceștia au fost prezenți la meciul FC Argeș – SCM Pitești terminat 2-0.

Fanii argeșeni continuă protestul la adresa autorităților locale, sesizînd că sportul argeșean, nu numai fotbalul, a ajuns la pămînt. În peluză au fost afișate dimineață două bannere „IERI O SPERANȚĂ‚ AZI NEPĂ‚SARE / ÎNCET DAR SIGUR ARGEȘUL MOARE” și „SCM-UL L-AȚI DISTRUS A RĂ‚MAS DOAR UN INTRUS”.

Liderul suporterilor argeșeni, Florin Dobre a explicat prezența celor două mesaje: „Primul banner se leagă de tot ceea ce se întâmplă în județul ăsta în sport, în fotbal, la FC Argeș, la volei. Acest banner este pentru cine se simte. Este vorba în el de tot și de toată situația sportului argeșean. Nu este numai legat de FC Argeș…. Protestăm din cauza a ce a ajuns sportul argeșean. Le atragema tenția și autorităților și patronilor. Mesajul al doilea este strict pentru ceea ce s-a întâmplat la SCM. Am plecat toți la drum la un proiect. Noi, autoritățile locale, foste glorii. Acum i-au dat pe toți afară. Ne e scârbă de ce se întâmplă. Noi, dacă avem ceva de spus, spunem. Dacă am plecat toți la drum să mergem în continuare. Iar, aici, la stadion nu s-a făcut nimic. Gazonul arată cum arată, iar noi ne-am zgâriat pe picioare venind la meci din cauza buruienilor” ne-a mai spus Dobre.

Articol scris de Silviu MIHAI

16 Aug. 2012, 06:06 Diverse
Pe aceeași temă