„În loc să mă războiesc cu echipe mari de prima Ligă, am ajuns să mă cert cu Girom Albota”

07 Feb. 2012, 13:23 Diverse

În urma discuțiilor din ultima perioadă purtate între reprezentanții FC Argeș și Girom Albota, mai mult prin presă decât în particular, legate de cei doi jucători împrumutați, managerul general al FC Argeș, Cătălin Barbu, a ținut să răspundă, tot prin presă, atacurilor venite la adresa dânsului din partea celor de la Albota.

„Oamenii spun ce vor, dar acest lucru nu înseamnă că este și real. Nu este normal cum a acționat domnul Oprican. Eu am avut o discuție cu dansul între patru ochi, iar la nici 15 minute au început să mă sune ziariștii. De unde știau?Firește că de la dansul. Eu le-am propus celor de la Albota o ofertă din care să avem cu toții de câștigat, și noi, FC Argeș și Girom Albota. Că nu au fost de acord cu propunerea mea este altă problemă. Dânșii ne-au cerut bani, iar eu le transmit că nu pot cere bani pe jucători din divizia a III-a. Noi le-am oferit prea mult față de cât trebuie, mă refer la acest procent. De exemplu, FC Timișoara ne-a oferit 35% dintr-un eventual transfer al fostului nostru jucător Rover Cârstea, care joacă din această iarnă la gruparea bănățeană. Eu le-am propus să luăm jucătorii în coproprietate 50% FC Argeș și 50% Albota, dar șefii lor vor bani.

Nu am amenințat jucătorii, nu i-am terorizat în niciun fel. Întrucât eu sunt un manager precaut, îi anunț că mai am deja doi fundași centrali în care am mare încredere. Iar dacă, de exemplu, Lisandru fundașul central cu o talie impresionantă de 1.95 m transferat acum confirmă, unul dintre cei doi poate să revină la Albota în această iarnă, pentru că am prea mulți fundași centrali. Este normal să nu mai mizăm pe jucătorii pe care știm că în vară îi vom pierde, eu vreau continuitate si omogenitate la echipă. Mai mult, cei doi fotbaliști sunt și cu gândul la alte echipe, pentru că șefii lor i-au tot propus pe la diverse cluburi. Dacă domnii de la Girom doresc binele sportivilor, le propun să intre în colaborare cu noi. Dacă însă dânsii urmăresc doar binele personal este problema lor.

Oare chiar așa am decăzut eu, în loc să mă cert cu echipele mari de prima Ligă, mă cert cu Girom Albota?” a spus ieri managerul FC Argeș, Cătălin Barbu.

Sursa: Ziarul Argeșul

07 Feb. 2012, 13:23 Diverse
Pe aceeași temă