Galeria și jucătorii ASA Târgu Mureș s-au transformat în Moș Crăciun!

Mihai Andries 23 Dec. 2013, 12:17 Diverse

Asociația Suporterilor Mureșeni, împreună cu jucători de la ASA Tîrgu Mureș, s-au gândit și în acest an la cei mai vitregiți de soartă, cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun. Duminică seara, 22 decembrie, un grup alcătuit din Galeria ASA Tîrgu Mureș, alături de jucătorii echipei mureșene, Ciprian Botoșer, Rareș Vîrtic, Sergiu Hanca, Romulus Miclea, însoțiți de veteranul jucător al echipei AS Armata Târgu Mureș – Hajnal Gyuzi, au vizitat trei Centre rezidențiale pentru copii cu deficiențe neuropsihiatrice din Tîrgu Mureș, aparținând de DGASPC Mureș, Casa „Brândușa”, Casa „Yasmine” și Casa „Magnolia”, cărora le-au oferit pachete cu dulciuri.

„Este al 5-lea an în care am reușit să aducem bucuria pe fețele acestor copii. Încă o dată am fost alături de ei în preajma Crăciunului. Mă bucur că am ajutat acești copii prin cadourile oferite, și le doresc la toți mureșenii Sărbători Fericite și La Mulți Ani! Le mulțumesc jucătorilor echipei noastre că au fost alături de noi la acest eveniment caritabil. Hai ASA Tîrgu Mureș!”, a afirmat Sandor Bugnar, liderul Galeriei ASA Tîrgu Mureș.

„Am participat cu toată dragostea și cu sufletul la acțiunea inițiată și în acest an de  Galeria ASA, împreună cu jucătorii localnici. Nu pot avea decât cuvinte de laudă, iar cu această ocazie doresc să transmit Sărbători Fericite, tuturor mureșenilor, iar visele noastre pe plan sportiv să se împlinească”, a declarat fosta glorie de aur a fotbalului mureșean, Hajnal Gyuzi.

Emoții mai mari ca în teren

Jucătorii mureșeni i-au strâns în brațe, cu lacrimi în ochi, pe acești copii. „Am participat și anul trecut alături de Galeria echipei noastre la această acțiune, și mă bucur că am reușit prin acest gest să aducem zâmbtul pe buze acestor copii, care chiar au nevoie de atenție. Transmit pe această cale Sărbători Fericite și La Mulți Ani, tuturor mureșenilor, și îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion, pentru a ne susține în returul de campionat”, a declarat Ciprian Botoșer, portarul echipei ASA Tîrgu Mureș.

„Sunt bucuros că am reușit să facem lucruri frumoase de Sărbătorile de Crăciun. Mulțumim Galeriei că ne susțin în astfel de evnimente. Doresc să adresez Sărbători Fericite la toată lumea, și cât mai multe bucuri”, a afirmat Rareș Vîrtic, fundaș la ASA Tîrgu Mureș. „Este o plăcere și mă sunt mândru că am luat parte la o asemenea acțiune, pentru a face fericiți acești copii în pragul Sărbătorilor de Crăciun. Fiecare dintre noi se bucură de un mic dar, în aceste zile, iar pentru ei a fost poate ceva special. La toată lumea le doresc Multă Sănătate și Sărbători Fericite!”, a afirmat mijlocașul echipei ASA Tîrgu Mureș, Sergiu Hanca. Alături de acești copii a fost și jucătoarea echipei ASA Feminin Tîrgu Mureș, Sarosi Csilla. „Sunt fericită că pot aduce bucurie în casa acestor copii, prin acest gest, oferindu-le cadouri. Tuturor le urez un An Nou Fericit și La Mulți Ani!”, a declarat Sarosi Csilla.

Bucurie în sânul copiilor

Gazdele au fost primitoare și doar cu cuvinte de laudă. „Ne bucurăm că ne-ați vizitat iarăși în prag de Sărbători. Acești copii abandonați de părinți, au găsit aici  suflete care să-i îngrijească, iar Moș Crăciun nu i-a uitat nici în acest an”, a declarat Dr. Kalokatoni Maria, administratoarea Centrului „Brândușa” Tîrgu Mureș. „Gestul este de apreciat în prag de Sărbători din partea ASA Tîrgu Mureș. Copiii se bucură enorm de mult pentru fiecare vizită!”, a afirmat Mihai Agnes, instructor educație la Casa „Yasmine” Tîrgu Mureș. „Suntem foarte încântanți de vizita ASA-ului. Copiii așteaptă Moșul în fiecare an, iar Galeria ASA și jucătorii sunt alături de ei. Apreciez acest lucru și le doresc Sărbători Fericite”, a declarat Daniela Pașca, instructor educație la Casa „Magnolia” Tîrgu Mureș.

 

Articol scris de Sorin CRĂ‚CIUN

Mihai Andries 23 Dec. 2013, 12:17 Diverse
Pe aceeași temă