FOTO | Handbalistele de la HCM au fost peste fotbaliștii CSM-ului la evenimentul demonstrativ de la Sala Traian

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 05 Nov. 2014, 10:55 Diverse

Handbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea și fotbaliștii de la CSM Râmnicu Vâlcea s-au întâlnit marți, în Sala Traian, într-un meci demonstrativ savurat de circa 200 de spectatori. Cele două echipe s-au întrecut pe parchetul sălii în cele două sporturi pe care fiecare le practică în mod profesionist. O repriză i-a fost dedicată handbalului, iar cealaltă fotbalului, însă, de fiecare dată, câștig de cauză au avut fetele de la HCM.

În prima repriză s-a jucat handbal, iar fetele s-au impus cu 15-5. Nkongue, atacantul CSM-ului, a dovedit că are calități și pentru handbal, în timp ce Calcan a înscris cu o morișcă superbă, care a amintit de execuțiile Mariei Torok Duca, actuala director tehnic a echipei HCM Râmnicu Vâlcea. De această dată, apărarea fetelor a fost una imbatabilă, în special pentru că au stat și 5-6 în poartă în faza de apărare. S-a făcut și schimb de antrenori, astfel Dumitru Muși a stat pe banca fotbaliștilor, în timp ce la handbaliste s-a regăsit preparatorul fizic Alex Ciobanu, deoarece Erik Lincar a demisionat. Arbitrii jocului demonstrativ a fost Maria Torok Duca și Bogdan Medrea.

În a doua repriză s-a jucat fotbal și tot fetele au câștigat, scor 8-5, însă au avut avantajul că au avut pe parchet tot lotul, împotriva a doar cinci fotbaliști de la echipa din Liga a 2-a. Atmosfera a fost destinsă de fiecare dată, puținul public prezent în Sala Traian gustând din plin evenimentul demonstrativ.

VEZI GALERIA FOTO completă de la eveniment

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 05 Nov. 2014, 10:55 Diverse
Pe aceeași temă