FC Maramureș are o datorie de 5.000 de euro față de un jucător!

04 Jul. 2012, 16:28 Diverse
FC Maramureș are o datorie de 5.000 de euro** față de un jucător!

Fostul atacant al formației FC Maramureș, Petrică Dragoș (23 ani) și-a depus memoriu la sfârșitul sezonului, la Federația Română de Fotbal (FRF), deoarece nu și-a primit salarul de șase luni, datoria clubului estimându-se la suma de 5.000 de euro. Motivul? Clubul nu a mai avut bani pentru a plăti jucătorii.

Dragoș a evoluat la FC Maramureș din vara anului trecut unde a avut prestații bune atât la meciurile de verificare, în care a fost golgheter, cât și la cele din campionat, marcând trei goluri în primele etape, ceea ce înseamnă că și-a făcut datoria de jucător și consideră că merită să i se achite suma restantă.

„Eu zic că eram și sunt îndreptățit să-mi iau banii pe care trebuia să îi primesc, banii pentru care m-am înțeles cu patronul de la începutul sezonului. Nu mi-am luat salarul de aproximativ șase luni, e vorba de 5.000 de euro. Mi-au zis că nu au fonduri să-mi plătească salarul, iar dacă nu îmi convine să plec. Dat fiind faptul că eram la mijlocul campionatului nu aveam unde să plec. Într-un final, spre sfârșitul campionatului, m-am decis să depun memoriu la federație, ca să pot să-mi iau banii și să devin jucător liber, pentru că mai aveam contract cu clubul încă un an”,
a declarat în exclusivitate pentru liga2.ro, atacantul Petrică Dragoș.

A fost declarat jucător liber, dar Baia Mare a depus recurs

Avocatul fotbalistului l-a anunțat pe acesta că în urma memoriului depus s-a judecat și s-a dat sentința de a deveni jucător liber, iar acum se așteaptă plata, însă cei de la Baia Mare au făcut recurs fără a avea vreo dovadă cum că jucătorul și-a primit banii respectivi. „Recursul făcut de ei cred că a fost doar pentru a mă ține pe mine în loc și să amâne plata. În următoarele zile sper să se rezolve totul și să pot să joc la o altă echipă. Sunt dornic să mă antrenez și să joc. Momentan sunt în discuții cu două cluburi”, a mai adăugat sportivul.

Echipa nu avea condiții pentru a-și desfășura activitatea

Cu toate că FC Baia Mare a evoluat în liga a doua, jucătorii nu aveau condițiile necesare pentru a-și desfășura activitatea și nici condiții ca să poată progresa, să ajungă la un alt nivel. Dragoș ne mai relatează legat de condițiile groaznice în care își desfășurau activitatea. ” Eu consider că pot să joc în altă parte unde să am mult mai mult succes, pentru că totuși, la Baia Mare am fost o echipă mică, ne băteam la retrogradare fără să avem condiții, parcă eram amatori. Mergeam în ziua meciului și nu ni se crea nici o condiție pentru a putea progresa. Mie mi se părea normal să ne ofere, pentru că toți colegii ne doream același lucru, să progresăm și să ajungem la mai bine. Scopul meu, când am ajuns la Baia Mare a fost să progresez și să stau foarte puțin acolo, dar în condițiile acestea nu se mai putea, pentru că simt că pot mai mult”, a relatat Dragoș

Articol scris de Veronica HODAS

04 Jul. 2012, 16:28 Diverse
Pe aceeași temă