FC Argeș punctează și la capitolul imagine. Clubul din Pitești are magazin oficial, iar veștile bune pentru fani vor continua | VIDEO

Marius ANGHEL 23 Dec. 2019, 10:35 Diverse

Așteptarea a luat sfârșit pentru suflarea fotbalistică piteșteană. FC Argeș își deschide luni, de la ora 11:00, magazinul de prezentare care este situat chiar în centrul orașului Pitești, într-un spațiu de la parterul Casei Cărții. La inaugurare vor fi prezenți o parte din fotbaliștii echipei, stafful tehnic, conducerea clubului, foste glorii ale grupării din Trivale, reprezentanți ai autorităților locale, suporterii echipei, dar și oameni simpli.

Argeșenii vor găsi în acest magazin tricouri, tricouri replică, șorturi, fulare, treninguri de antrenament și de prezentare, hanorace, geci de iarnă, veste, mănuși, borsete, jambiere, rucsacuri, mingi și multe alte obiecte cu însemnele clubului alb-violet.

Pentru început, vânzarea se va face doar la sediul magazinului, urmând ca din luna ianuarie 2020 comenzile să poată fi făcute și în mediul online, prin magazinul virtual care va fi accesat de pe noul site al clubului argeșean, care urmează să fie lansat în scurt timp.

Din prima lună a anului viitor, livrarea produselor va putea fi făcută în întreaga țară, dar și în străinătate, prin intermediul unei firme de curierat. Reprezentantul firmei Macron, sponsorul tehnic al echipei FC Argeș, spune că produsele comercializate sunt aceleași pe care le folosește și echipa pregătită de Ionuț Badea. Pentru început, personalizările echipamentului (nume, număr) se pot face doar la sediul firmei Macron, situat în spatele magazinului Sportul Casa Vacanței, urmând ca în cel mai scurt timp acest lucru să poată fi făcut și la magazinul de prezentare al clubului.

În returul campionatului, echipa pregătită de Ionuț Badea va evolua în șorturi și tricouri albe, pe care sunt imprimate numele fostelor glorii ale grupării din Trivale care au câștigat campionatul în anii 1972 și 1979.

În campionat, după 21 de etape, Argeșul ocupă locul 4, cu 33 de puncte, la două puncte de Rapid, echipa clasată pe poziția a 3-a, care duce la barajul pentru promovare, și la patru de CS Mioveni, care e pe 2, poziție care asigură direct promovarea.

Primarul Cornel Ionică și antrenorul Ionuț Badea, printre cei are au fost la inaugurare

La inaugurarea magazinului au participat primarul Cornel Ionică, reprezentanți ai clubului, stafful tehnic, foste glorii alb-violete, suporterii echipei, dar și oameni simpli care au așteptat cu mare nerăbdare deschiderea. Printre cei prezenți la acest eveniment s-a numărat și Ionuț Badea, antrenorul echipei FC Argeș, secundul Dragoș Radu, dar și fotbaliștii Alin Popa și Andrei Panait. După 15 minute în care reprezentanții autorităților locale și antrenorul echipei au dat declarații presei, piteștenii au putut intra în magazin.

Tricourile, eșarfele și treningurile, la mare căutare

Oamenii au primit cu bucurie și satisfacție deschiderea acestui magazin de prezentare având în vedere că în această perioadă a anului pot oferi cadouri celor apropiați. Cei mai mulți dintre cumpărători spuneau că vor să își facă colecție cu produsele din acest magazin care sunt fabricate de firma italiană de echipament sportiv Macron, partenerul tehnic al echipei alb-violete.

Primul cumpărător a fost Sorin Cioc. Piteșteanul și-a achizițional un tricou violet de joc, identic cu cel pe care îl îmbracă echipa la meciurile oficiale și o eșarfă. Pentru aceste două produse a plătit 200 lei.

Tot ca simplu cumpărător care a trecut pragul magazinului a fost și Ion Mînzînă, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș. Și acesta a cumpărat un tricou de joc violet pentru care a scos din buzunar 180 de lei. Mînzînă a spus că îl va aduce și pe fiul cel mic pentru a-i cumpăra câteva tricouri și un trening.

Un alt cumpărător a fost și Cornel Popescu, directorul Muzeului Județean Argeș, un fan înfocat al echipei care este nelipsit de la meciurile alb-violeților de pe propriul teren. Foarte mulți piteșteni care au trecut pragul magazinului au cumpărat treninguri și geci de iarnă. Alții au optat pentru șepci și mingi pe care urmau să le ofere cadou celor mici.  

Prețuri pentru toate buzunarele

Produsele existente în magazinul oficial al FC Argeș sunt atât pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani, dar și pentru adulți, mărimile fiind de la cele mai mici până la cele mai mari. Prețurile încep de la 15 lei (șapca), 20 lei (eșarfa), 45 lei (fularul de iarnă), tricoul replică (85 lei), tricoul de joc identic cu cel pe care îl folosește echipa la meciurile oficiale (180 lei), până la 275 lei, geaca de iarnă.

Programul magazinului:

Luni – Vineri: orele 10.00 – 18.00
Sâmbătă: orele 09-14.00
Duminică: închis.

Pe data de 25 decembrie 2019, magazinul va fi închis, urmând ca din data de 26 decembrie să fie deschis după programul afișat mai sus.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 23 Dec. 2019, 10:35 Diverse
Pe aceeași temă