Petrolul a început comercializarea abonamentelor pentru sezonul de primăvară. Câte meciuri mai au de jucat ploieștenii și prețurile pentru a lua loc pe stadion

Marius ANGHEL 31 Jan. 2020, 11:16 Diverse
Petrolul a început comercializarea abonamentelor pentru sezonul de primăvară.** Câte meciuri mai au de jucat ploieștenii și prețurile pentru a lua loc pe stadion

Petrolul a început, de astăzi, 31 ianuarie, comercializarea abonamentelor pentru meciurile de pe teren propriu din partea a doua a sezonului. Din acest campionat mai sunt de disputat încă 17 etape, dintre care echipa ploieșteană mai are de desfășurat „acasă” nouă jocuri. Prețurile pentru un abonament variază între 75 și 240 de lei și vor include și accesul la jocurile echipei din Cupa României care vor avea loc pe „Ilie Oană”.

„Începând de vineri, 31 ianuarie, abonamentele pentru jocurile organizate de către FC Petrolul Ploiești, pe teren propriu, în cea de-a doua jumătate a sezonului 2019-2020 vor fi disponibile pentru suporterii „galben-albaștrilor”, acestea putând fi procurate de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”.

Prețurile abonamentelor, ce vor acoperi jocurile din campionatul Ligii 2 și din Cupa României, sunt următoarele:

– Tribuna 0 – 240 lei.
– Tribuna I – 180 lei.
– Tribuna II – 110 lei.
– Peluze – 75 lei.

Casa de bilete va fi deschisă vineri și sâmbătă, în intervalul orar 09.00-16.30, urmând ca, de săptămâna viitoare, programul să fie luni-vineri (orele 09.00-16.30).

Eventualele modificari de program pentru aceasta perioadă le veti gasi afisate la casa de bilete, pe site-ul oficial al clubului si pe pagina oficiala de Facebook a FC Petrolul Ploiești.

Pentru procurarea unui abonament este necesară prezentarea Cărții de Identitate”, a anunțat clubul Petrolul.

În acest sezon de Liga 2, în care Petrolul se situează pe locul 8 după 21 de etape, echipa ploieșteană mai are de disputate pe teren propriu meciuri cu Dunărea Călărași, Farul, Ripensia, „U” Cluj, Pandurii, Rapid, Turris Oltul, CSM Reșița și Campionii FC Argeș.

Petrolul este calificată și în faza sferturilor de finală ale Cupei României, unde încă nu își cunoaște adversarul, dar știe că va juca în perioada 3-5 martie. Echipa ploieșteană este singura din Liga 2 ajunsă în acest sezon în această fază a competiției, celelalte șapte calificate (FC Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Dinamo, Poli Iași, Sepsi, U Craiova) în sferturi fiind din Liga 1.

Campionatul Ligii 2 se reia pe 22 februarie.

Amical cu SR Brașov înainte de plecarea în al doilea cantonament din Antalya

Altfel, Petrolul are programat astăzi, de la ora 13:00, pe stadionul „Ilie Oană”, un nou amical în această iarnă. Ploieștenii o vor întâlni pe SR Brașov, ocupanta locului 10 în Seria a 3-a a Ligii 3, iar intrarea la joc va fi liberă, accesul spectatorilor fiind permis la Tribuna 0 și la Tribuna I.

Petrolul va plecare din nou în Turcia, duminică, pentru al doilea stagiu de pregătire din această iarnă, programat pentru perioada 2-14 februarie.

Foto: FC Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 31 Jan. 2020, 11:16 Diverse
Pe aceeași temă