Fanii seniori ai UTA-ei îl pun la colț pe primarul Falcă: „Aradul sabotat de un primar cu 3 mandate!”

Marius ANGHEL 27 Mar. 2016, 20:56 Diverse
Fanii seniori ai UTA-ei îl pun la colț pe primarul Falcă:**

Odată cu vizita echipei fanion a Aradului, micuța arenă din Pâncota s-a umplut ochi. La derby-ul de sâmbătă din Podgorie au asistat aproximativ 900 de suporteri, record absolut de audiență de la promovarea „șoimilor” în Liga a 2-a.

La un simplu calcul a rezultat că 80 la sută dintre spectatori au ținut cu UTA, golurile lui Rus și Curtuiuș provocând multă bucurie la tribuna a II-a. Sigur, sectorul rezervat galeriei s-a manifestat cel mai gălăgios, fanii „alb-roșiilor” asigurând – de altfel – fondul sonor al întrecerii cu obișnuitele cântece și scandări.

Pe gardul din fața susținătorilor declarați ai „Bătrânei Doamne” a atras atenția un mesaj îndreptat spre primul edil al orașului Arad, Gheorghe Falcă. „România, Te Iubesc! Trezește-te! / Aradul Sabotat de un primar cu 3 mandate! / Aradul în pericol în ultimii 12 ani, primarul a demolat 3 stadioane și a distrus încă 5 (Pielaru, Iamba, Vagonu 2, Strungu 2, Gloria 2)”, scria pe banner semnat de Liga Seniorilor Suporter UTA și Liga Suporterilor Transilvania Banat. Pe lângă cuvinte, creatorii bannerului, în frunte cu Petre Botiș, tatăl căpitanului „alb-roșiilor”, au mai afișat imagini cu ceea ce erau odată stadioanele Vagonul, Strungul și Telecom și ceea ce au devenit acum, adică centre comerciale.

„Nu vreau să vorbesc de starea terenului de la Pâncota, pentru că așa e peste tot din păcate. Nu vedeți că și la Arad ne e greu să găsim un teren bun, sunt probleme mari cu infrastructura”, a atins subiectul și Roland Nagy, fără – însă – a arăta cu degetul pe cineva anume.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Mar. 2016, 20:56 Diverse
Pe aceeași temă