Echipe cu prezențe în Liga Campionilor, așteptate la Sibiu, la cupa organizată de FC Hermannstadt. Birț: „Am ținut neapărat să continuăm tradiția”

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 04 May. 2018, 01:54 Actualizat: 30 May. 2018, 19:44 Diverse

Respectând tradiția ultimilor ani, FC Hermannstadt organizează, în această vară, o nouă ediție a Cupei Municipiului Sibiu la minifotbal. Evenimentul va avea loc în zilele de 16 și 17 iunie, pe terenul sintetic din imediata vecinătate a stadionului Municipal. La fel ca în anii precedenți, la competiție vor participa 32 de echipe. Acestea vor fi împărțite pe grupe. Meciurile din grupe se vor desfășura în prima zi, iar în 17 iunie vor avea loc jocurile din fazele eliminatorii.

„Am ținut neapărat să continuăm tradiția și să organizăm, în luna iunie, o nouă ediție a Cupei Municipiului Sibiu la minifotbal, chiar dacă, anul acesta, nu mai beneficiem de sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu. Această competiție a devenit una tradițională în peisajul minifotbalului românesc și prezintă tot mai mult interes în rândul amatorilor acestui sport. Este un sport care câștigă tot mai mult teren în țara noastră. România are în palmares 6 titluri europene la minifotbal. Sunt așteptate la Sibiu echipe nu numai din localitate, ci și din țară, unele chiar cu prezențe în Liga Campionilor. Minifotbalul ocupă un loc special în inimile noastre, ale celor din „familia FC Hermannstadt”. Nu vom uita niciodată că am pornit la drum cu o echipă de minifotbal, care ne-a adus atât de multe satisfacții, cum se întâmplă acum și cu echipa de fotbal care bate la porțile Ligii 1 și care este pe cale să bifeze a treia promovare consecutivă. Anul acesta, Cupa Municipiului Sibiu are un nou partener, firma Metropolis. Le mulțumim că ni se alătură în organizarea acestui eveniment”, a declarat președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț.

Înscrierile la ediția din acest an a Cupei Municipiului Sibiu la minifotbal vor fi demarate în data de 28 mai și vor dura până în 1 iunie. Prioritate vor avea echipele care au participat și la alte ediții ale evenimentului organizat de FC Hermannstadt.

Înscrierile vor putea fi făcute atât online, pe pagina de Facebook a clubului, cât și telefonic și la sediul clubului. Fiecare echipă va prezenta un lot format din 15 jucători, iar meciurile se vor desfășura după regulamentul de minifotbal.

Articol scris de Adi Georgescu

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 04 May. 2018, 01:54 Actualizat: 30 May. 2018, 19:44 Diverse
Pe aceeași temă