Dragomir dezvăluie: „Eram dispus să investesc la Rapid! Aș fi avut 49% din club!”

Marius ANGHEL 10 Jan. 2014, 15:30 Diverse
Dragomir dezvăluie:**

Noul președinte al Rapidului, Nicolae Manea, a anunțat că echipa din Giulești este foarte aproape de a fi preluată de un grup de oameni de afaceri.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir, a recunoscut că și el ar fi fost dispus să salveze clubul, însă datoriile sunt principalul factor din cauza căruia investitorii fug de Giulești.

„Cunosc situația de la Rapid. Cel mai bogat om din județul Gorj a fost interesat de Rapid, dar când a văzut ce datorii sunt acolo, s-a retras. Fraieri ca George Copos nu vor mai veni la Rapid. Galeria s-a purtat foarte urât cu el.

S-ar putea să fie aprobat planul de reorganizare, renunțându-se la datorii. Zamfir și Cristescu n-au știut despre ce e vorba. Dacă mă ascultau, nu luau plasa pe care au luat-o. Ei sunt însă de bună credință, le-am spus să fie atenți.

Eu până mor, spun că Rapidul a avut dreptate când a fost retrogradată. Dacă rămân retrogradați, Liga se înscrie la masa credală și ia bani de acolo, iar dacă vor promova, vor primi banii din drepturile de televizare.

Eram dispus să investesc la Rapid și să rezolv problemele clubului. Aveam 49% eu, 51% altcineva. Când am auzit că au peste 24 de milioane de euro datorii, ce să mai fac? E nevoie de 40 de milioane de euro să salvezi echipa”, a spus Dumitru Dragomir la Sport.ro.

Marius ANGHEL 10 Jan. 2014, 15:30 Diverse
Pe aceeași temă