Dorel Stoica s-a dat în spectacol la futsal: s-a înjurat cu severinenii săi și a anunțat că din retur va reveni în Liga I!

Mihai Andries 18 Jan. 2014, 11:41 Diverse
Dorel Stoica s-a dat în spectacol la futsal:** s-a înjurat cu severinenii săi și a anunțat că din retur va reveni în Liga I!

Dacă pe gazon nu au apucat să joace niciodată în aceeași echipă, severinenii Gabi Boștină și Dorel Stoica n-au vrut să fie adversari și pe parchet. Cei doi au făcut echipă la Cupa Drobeta la futsal, împreună cu foștii prim-divizionari Cornel Mihart și Costi Gărgălie.

Deși erau văzuți drept favoriți cerți ai turneului, lucrurile nu au stat conform previziunilor. Conduși cu 5-3 de niște jucători de județ, care au jucat sub denumirea de Știința Severin, foștii internaționali au fost taxați din tribune de o parte a spectatorilor, moment în care Stoica a refuzat să mai intre pe parchet și a fost la un pas să se ia la bătaie cu publicul care nu-l susținea.  Spiritele s-au mai calmat, iar pe final echipa vedetelor a egalat, dar a fost învinsă la loviturile de departajare cu 3-1.

„Avem un stadion și o sală superbă, dar nimeni-nimeni nu se preocupă să avem o echipă de fotbal”

Nici în primul meci de la Cupa Drobeta la futsal, echipa lui Stoica și Boștină n-a strălucit, fiind egala sârbilor de la Conal Group Kladovo. După 3-3 în timpul regulamentar, severinenii s-au impus cu 3-2 la loviturile de la 7 metri.

„Eu cred că am adus puțină faimă acestui oraș și bucurie multora care iubesc fotbalul cu adevărat, însă unii care nu au nicio treabă cu acest sport ne huiduie și ne înjură ca și cum am fi ultimii oameni. Cu durere în suflet o spun, n-o să mă mai întorc în viața mea în acest oraș! Eu, Gabi Boștină, Mirel Rădoi, Flavius Stoican, Mihart, Gărgălie și alții am jucat cu sufletul pentru Severin!”, a răbufnit Stoica. Acesta s-a arătat indignat și de faptul că Mehedințiul nu mai are nicio echipă în ligile naționale și a aruncat câteva săgeți către autoritățile locale: „Avem un stadion și o sală superbă, dar nimeni-nimeni nu se preocupă să avem o echipă de fotbal, de handbal sau alt sport de echipă”

 

Dorel Stoica: „Am oferte din Liga 1”

La plecare, Stoica a mai precizat că nu va mai juca din retur la Universitatea Craiova, ci în Liga I. „O să vedeți că nu mi-am spus ultimul cuvânt. Am oferte din Liga I”, a precizat jucătorul de 36 de ani. Următoarea sa destinație ar putea fi Corona Brașov sau echipa de la care s-a retras Gabi Boștină, „U” Cluj.

Boștină: „S-au încins un pic spiritele”

Mult mai calm, Boștină nu se aștepta ca un asemenea deznodământ la meciul de futsal:  „Acest turneu e binevenit, în condițiile în care la noi în județ nu prea mai avem sport, dar a fost prea mare înverșunare la acest meci. S-au încins un pic spiritele”.

Atât Boștină, cât și Dorel Stoica, au jucat, în perioade diferite, la Steaua și Dinamo și au bifat câte patru selecții la echipa națională.

Sursa video: RTS

Mihai Andries 18 Jan. 2014, 11:41 Diverse
Pe aceeași temă