Doliu la ASA Târgu Mureș! Managerul sportiv al clubului a decedat la 61 de ani

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Jul. 2017, 10:49 Actualizat: 25 Jul. 2017, 10:54 Diverse

Veste tristă pentru ASA Târgu Mureș și fotbalul târgumureșean. Site-ul oficial al echipei care va evolua în noul sezon al Ligii 2 a anunțat în această dimineață că managerul sportiv al clubului, Virgil Lăcătușu, a încetat din viață. Fostul conducător al formației mureșene, în trecut activând și ca vicepreședinte, împlinise pe 3 iulie 61 de ani și a decedat după o grea suferință.

Iată comunicatul ASA Târgu Mureș:

„Rămas bun, prieten drag!

ASA Tîrgu-Mureș anunță cu mare durere în suflet, trecerea în neființă a celui care a fost Virgil Lăcătușu. Manager sportiv al clubului nostru, un om deosebit, cu suflet mare, a trăit în toți acești ani aproape de echipă. A fost omul care a ajutat pe toată lumea, indiferent că a fost conducător de club, antrenor, jucător sau simplu angajat.

A fost părtaș și a contribuit, din funcția pe care o ocupa, la toate succesele echipei din acești ani. A fost omul care s-a ocupat de dosarele de licențiere ale clubului, la Federația Română de Fotbal.

A fost omul organizat, cu o prestigioasă carieră militară în spate, calculat, cu o vorbă bună pentru fiecare, respectat.

O pierdere imensă, nu doar pentru clubul ASA Tîrgu-Mureș, ci pentru fotbalul tîrgumureșean și românesc. O pierdere de neînlocuit, atât în suflete, cât și în viața de zi cu zi.

Rămas bun, prieten drag! Drum liniștit către îngeri, Colo!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Jul. 2017, 10:49 Actualizat: 25 Jul. 2017, 10:54 Diverse
Pe aceeași temă