Doliu în familia UTA! Maseurul Ștefan Bicsky a încetat din viață

Marius ANGHEL 12 Apr. 2017, 11:26 Diverse

Doliu în fotbalul arădean și în familia UTA. Maseurul clubului din liga secundă, Ștefan Bicsky, a încetat din viață marți seară, cu mai puțin de o lună înainte să împlinească vârsta de 62 de ani. 

„Pityu” sau „Tânărul”, după cum îl știau toți arădenii, era maseurul echipei UTA Bătrâna Doamnă, iar în trecutul său a activat și ca fotbalist. Bicsky a fost portar de performanță, cel mai mult remarcându-se la echipa Strungul, pentru care a activat și în liga secundă. Apoi a ales să ajute fotbaliștii, devenind maseur la Strungul, Telecom și UTA. Ștefan Bicsky avea probleme de sănătate, însă nimeni nu se aștepta ca el să plece în ceruri atât de devreme.

„Tristețe în rândurile echipei noastre și în lumea fotbalului arădean: în această seară (n.r. – marți seară) s-a stins din viață maseurul Ștefan Bicsky.

Născut pe 1 mai 1955, cel supranumit „Tânărul” a fost unul din portarii buni ai Aradului în anii ”70-”80, având ca perioadă de referință echipa Strungul. A făcut parte dintr-o generație prezidată de Ladislau Korossi și antrenată de Emanoil Gherghel și Christos Metskas, cu nume consacrate: Viorel Sima, Butaș, Cilian, Matei, Curuțiu, Bran, Tușa, Roth și mulți alții.

Apoi a devenit unul din cei mai pricepuți și valoroși maseuri ai Aradului, activând la Strungul, Telecom și UTA.

Odihnească-se în pace!”, a anunțat clubul arădean pe site-ul oficial.

Marius ANGHEL 12 Apr. 2017, 11:26 Diverse
Pe aceeași temă