Doar un câine a mai rămas la Progresul !

23 Jan. 2009, 12:30 Diverse

După ce ieri, prima ședință de pregătire a bancarilor, din 2009, a fost anulată din cauza unui motiv incredibil, lipsa apei calde, astăzi la 9:30 trebuia să aibă loc primul antrenament din an.

Însă, stupoare ! La 9:30 doar un câine, probabil de-al casei, se plimba plictisit prin curtea interioară a bazei sportive din Parcul cu Platani, nici urmă de jucători sau oficiali ai clubului.
În jurul orei 10:30 și-a făcut apariția, în sfârșit, și cel care va fi, cel mai probabil, președintele clubului, Romulus Chihaia. Vizibil afectat de situația clubului acesta a declarat:

 

„Din păcate nu vom efectua antrenamentul nici astăzi. Jucătorii au venit, dar au plecat acasă. În continuare nu avem apă caldă și nu îmi dau seama de ce. Contractul cu Distrigaz nu este făcut prin BNR, cei cu care ne aflăm în conflict, iar toate facturile sunt achitate. Deocamdată echipa va fi pregătită de Ilie Rontea, este antrenor la club și va asigura interimatul. Mulți s-au autopropus, dar noi suntem foarte riguroși în numirea noului tehnician. Referitor la situația clubului, în continuare facem analize și sperăm ca totul să se rezolve cât mai repede.”

 

Criza prin care trece Progresul începe să atinga limita penibilului. În timp ce toate echipele din liga a doua și-au inceput pregătirea și chiar au efectuat meciuri amicale, bancarii nici măcar nu s-au reunit propriu-zis. Nu se cunoaște numele viitorului antrenor, nu se știe pe ce jucători se pot baza și nici măcar cât mai pot evolua în Cotroceni.

 

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

23 Jan. 2009, 12:30 Diverse
Pe aceeași temă