Din respect pentru Ionuț Popa! Gestul făcut de Poli Iași după ce a aflat că fostul ei antrenor a murit

Marius ANGHEL 25 Jun. 2020, 11:06 Diverse

Ionuț Popa a pierdut lupta cu boala și a decedat astăzi, 25 iunie, la 67 de ani. Ultima echipă pe care a antrenat-o în cariera sa a fost UTA Arad, însă Politehnica Iași a fost un alt club unde a avut rezultate notabile și unde a rămas în sufletul suporterilor. Drept dovadă, zilele trecute, doi consilieri locali au depus la Consiliul Local un proiect de hotărâre prin care propun ca ”Popică” să primească titlul de cetățean de onoare al ”Capitalei Moldovei”.

După UTA, Poli Iași a reacționat și ea pe pagina sa de Facebook după anunțul morții lui Ionuț Popa.

Gruparea ieșeană a avut o idee originală pe lângă mesajul de adio față de fostul ei antrenor. Poli și-a schimbat sigla de la pagina oficială de Facebook în alb și negru, ca simbol al doliului pe care îl poartă după decesul lui Ionuț Popa.

”Toată suflarea „alb-albastră” este în doliu.
Dumnezeu să te odihnească în pace, Ionuț Popa!”, a scris Politehnica Iași.

Ionuț Popa a antrenat Politehnica Iași în 2004-2009 și ACSMU Politehnica Iași ori CSMS Iași (actuala echipă din Liga 1) în alte două perioade, în 2010 și 2011 – 2012.

Ionuț Popa și-a început cariera de antrenor la Victoria Ineu, ultima echipă pentru care a și jucat, și a mai pregătit cluburi ca Zădăreni, Strungul Arad, UTA Arad, Motorul, Telecom, Pecica sau Indagrara. A revenit și a promovat în Liga 1 cu UTA, apoi a trecut la FC Bihor, Jiul Petroșani, Politehnica Iași, CSMS Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara. Ultima echipă pe care a condus-o a fost echipa sa de suflet, UTA Arad, pe care a preluat-o în aprilie 2018 și de care s-a despărțit oficial în iunie 2019.

Ultimul meci în care Ionuț Popa a stat pe bancă la UTA a fost cel cu ACS Poli, fosta sa echipă, la Arad, pe 9 martie 2019. UTA s-a impus cu 2-1.

Marius ANGHEL 25 Jun. 2020, 11:06 Diverse
Pe aceeași temă