Un an fără Ionuț Popa! Suporteri ieșeni au plecat la Arad pentru a-i aduce un omagiu fostului antrenor: ”Rămâne în inimile noastre”

Narcis POHOAȚĂ 25 Jun. 2021, 12:42 Diverse

Fotbalul românesc l-a pierdut la data de 25 iunie 2020 pe unul dintre cei mai îndrăgiți antrenori. Ionuț Popa a încetat din viață la vârsta de 67 de ani, după o lungă perioadă în care a fost chinuit de problemele de sănătate care l-au forțat să renunțe și la antrenorat. Ultima dată a stat pe banca echipei UTA, în Liga 2.

Suporteri ai echipei Poli Iași merg la Arad să-l comemoreze pe Ionuț Popa, urcat la cer în urmă cu un an

Suporterii ieșeni nu l-au uitat pe ”Popică” și au plecat spre Arad, în cursul nopții de joi spre vineri, pentru a-i aduce un omagiu celui mai iubit antrenor din istoria recentă a Politehnicii.

”Mergem să-l comemorăm pe nea Popică la Arad, încercăm să fim aproape de familie în aceste momente triste. Trecerea lui în neființă a întristat fotbalul ieșean, pentru că a fost unul dintre cei mai iubiți antrenori ai Politehnicii. Ionuț Popa a venit într-un moment greu la Poli Iași, a debutat cu o victorie care va rămâne în istorie, 1-0 pe terenul Stelei. A fost și un psiholog pentru jucătorii ieșeni, a știut în permanență să se facă plăcut și iubit de jucători și suporteri prin felul lui de a fi. A scris pagini frumoase pentru Poli Iași și va rămâne cu siguranță antrenorul cel mai iubit din ultimii 20 de ani”, a declarat, pentru Liga2.ro, Alexandru Ionuț, unul dintre suporterii ieșeni care au plecat spre Arad pentru a-i aduce un omagiu lui Ionuț Popa.

Daniel Talpalaru, un alt suporter ieșean care îl va comemora la Arad pe fostul tehnician, a declarat: ”Ne-ar fi plăcut să mergem la Arad să vorbim cu nea Popică, să stăm la povești despre perioadele frumoase petrecute la Iași, nu să-l comemorăm. Din păcate, Profesorul ne-a părăsit anul trecut, dar el va rămâne în inimile noastre. Vom rămâne cu amintirile frumoase cu și despre Ionuț Popa, îl vom păstra mereu în suflet. Niciodată nu-l vom uita, face parte din istoria fotbalistică ieșeană.”

Ieșenii l-au comemorat și în luna aprilie, în ziua în care Ionuț Popa ar fi împlinit 68 de ani

Suporterii ieșeni i-au adus un omagiu lui Ionuț Popa și în luna aprilie, când fostul tehnician ar fi împlinit 68 de ani. Mai mulți suporteri s-au adunat pe 17 aprilie 2021 la intrarea în stadionul ”Emil Alexandrescu” și au aprins candele la altarul amenajat în memoria ”Profesorului”.

 

Narcis POHOAȚĂ 25 Jun. 2021, 12:42 Diverse
Pe aceeași temă