De la banchet, în vacanță

De la banchet, în vacanță

Începută sâmbătă, la stadion, sărbătoarea promovării ieșenilor a continuat duminică, la un restaurant cochet din Copou. Jucătorii, împreună cu soțiile sau prietenele, antrenorii, conducătorii și ceilalți angajați ai clubului au sărbătorit la banchet, după care au intrat în vacanță. Doar zece zile vor sta departe de teren ieșenii, antrenorul Marius Lăcătuș urmând să se revadă cu elevii săi la stadion pe data de 18 iunie.

Cantonamente la Cheile Grădiștei și în Slovenia

Prima parte a perioadei de pregătire va avea loc în țară, cel mai probabil la Cheile Grădiștei, urmând ca turneul de jocuri amicale să aibă loc în Slovenia.
„Echipa se va reuni pe data de 18 iunie. Vom perfecta două stagii de pregătire, primul în țară, bazat pe pregătire fizică, cel mai probabil la Cheile Grădiștei, iar al doilea în străinătate. Avem variantele Slovenia și Austria, dar prima ar fi mai bună. În cantonamentul extern se va pleca pe 4 iulie, iar în cadrul turneului echipa va disputa cinci meciuri amicale, în zilele de 7, 9, 11, 13 și 15 iulie”, a declarat președintele executiv Florin Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă