Daouda nu s-a operat nici acum, la 10 luni de la accidentare: „Am dat totul pentru echipă, ei nu-mi dau bani. Voi depune memoriu”

Marius ANGHEL 30 Dec. 2013, 13:38 Diverse
Daouda nu s-a operat nici acum, la 10 luni de la accidentare:**

Diagnosticat cu ruptură de ligamente în luna aprilie, mijlocașul central defensiv Thiandom Daouda (22 ani) nu a efectuat încă operația necesară pentru a reveni pe terenul de fotbal!

Senegalezul Daouda nu a mai jucat de aproape un an, de pe vremea când actuala sa echipă evolua la Vâlcea și nici nu o va putea face până la vară, pentru că nu a efectuat încă operația la ligamente! Mijlocașul este acum sub contract cu Metalul Reșița, acolo unde patronul Cătălin Rufă a mutat echipa în vară și așteaptă încă banii pentru a efectua operația care să îi relanseze cariera.

„Nu e normal ce se întâmplă, sunt 10 luni de când m-am accidentat și clubul nu mi-a dat încă banii pentru operația la ligamente. Am și mai multe salarii restante, nu cred că este o imagine bună pentru fotbalul din România. Eu când am jucat la Vâlcea, am dat totul pentru echipă. Dacă clubul nu îmi va trimite banii să mă operez, voi depune memoriu” a spus Daouda.

Senegalezul dorește să facă intervenția chirurgicală în țara sa. „Trebuia să ajung în România pe 23 octombrie, primisem biletele, m-am urcat în avion, dar la Lisabona am fost întors înapoi, pentru că nu aveam viză de ședere în România! Am revenit acasă, iar patronul mi-a spus că îmi va trimite bani să mă operez în Senegal. Am văzut un medic bun francez, care are clinică la Dakar, familia mea vrea să mă operez acasă, să fac recuperarea aici, apoi să mă întorc în România” a mai afirmat Thiandoum Daouda.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 30 Dec. 2013, 13:38 Diverse
Pe aceeași temă