Verdict dur pentru portarului Ripensiei după accidentarea din meciul cu Brăila. Temerile s-au adeverit

Marius ANGHEL 12 Mar. 2018, 23:17 Campionat

Ripensia Timișoara a obținut un succes important duminică, prin victoria cu Dacia Unirea Brăila, scor 2-1, dar are și un motiv de tristețe. Roș-galbenii l-au pierdut pentru restul sezonului pe portarul titular. Dalin Munteanu (20 de ani) a fost transportat la spital cu ruptură de ligamente încrucișate, după ce a călcat greșit la o ieșire din poartă. Tânărul Mario Contra (18 ani), în ultimul an de juniorat, i-a luat locul, însă fără să aibă echipamentul pe el până la pauză.

Munteanu a căzut în minutul 28, când a sărit să boxeze un balon. Din cădere, genunchiul stâng a avut de suferit, iar jucătorul a fost scos cu targa și dus imediat la spital, deoarece se zvârcolea de durere. Diagnosticul provizoriu a fost ruptură de ligamente încrucișate.

„Accidentarea lui Dalin am înțeles că e destul de gravă. I s-a umflat genunchiul, e suspect de ruptură de ligamente încrucișate. Sperăm să nu fie așa, dar, din ce pare la prima vedere, e o accidentare gravă”, a precizat Paul Codrea după meci. Astăzi, în urma RMN-ului, accidentarea gravă s-a adeverit.

În locul său, în poarta Ripensie a debutat Mario Contra, jucător împrumutat în această iarnă de la ACS Poli. Contra a stat până la pauză cu bluză albastră cu vestă verde pe el și abia la pauză a luat echipamentul verde de portar. A fost debutul său în liga secundă, iar antrenorul l-a felicitat. „Mă bucur pentru Contra, chiar a avut o prestație foarte bună. E un copil tânăr, mă bucur că l-am debutat și mă bucur că echipa a câștigat. Așa prinde și el încredere și probabil că și meciurile viitoare va avea din ce în ce mai multă încredere”, a spus Codrea despre Contra.

Dalin Munteanu a apărat în șase meciuri în acest sezon, în timp ce în 13 a fost utilizat Iulius Rădulescu (24 de ani). Mario Contra e al treilea portar al Ripensiei, echipă care acum se vede nevoită să își mai ia un portar în lot după accidentarea gravă a lui Munteanu.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: fb Ripensia Timișoara

Marius ANGHEL 12 Mar. 2018, 23:17 Campionat
Pe aceeași temă