CS Mioveni și Campionii FC Argeș și-au suspendat antrenamentele grupelor de copii și juniori din cauza coronavirusului. Piteștenii fac dezinsecție și dezinfecție

Marius ANGHEL 10 Mar. 2020, 12:18 Diverse
CS Mioveni și Campionii FC Argeș și-au suspendat** antrenamentele grupelor de copii și juniori din cauza coronavirusului. Piteștenii fac dezinsecție și dezinfecție

Federația Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiilor de copii și juniori organizate de FRF și Asociațiile Județene de Fotbal (AJF) până la redeschiderea școlilor, după ce Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a decis, luni seară, închiderea instituțiile de învățământ preuniversitar între 11 și 22 martie, în contextul epidemiei de coronavirus COVID-19.

În urma acestei decizii a FRF, conducătorii CS Mioveni, club care are echipa de seniori pe locul 2 în Liga 2, au hotărât, la rândul lor, suspendarea activității în această perioadă a activității grupelor de copii și juniori.

„După ce, din cauza coronavirusului, Federația Română de Fotbal a suspendat toate competițiile de copii și juniori organizate de FRF și Asociațiile Județene de Fotbal până la redeschiderea școlilor, conducerea clubului nostru a decis să suspende antrenamentele de la copii și juniori.

Astfel, începând de astăzi, nu s-au mai făcut antrenamente la nicio grupă de copii și juniori de la CS Mioveni, excepție făcând grupele de Juniori Republicani – Under 19 (antrenor Marin Radu II) și Under 17 (antrenor Cătălin Constantin).

Decizia este valabilă până la reluarea școlii”, a anunțat CS Mioveni.

Echipa se seniori a CS Mioveni va juca sâmbătă, de la ora 11:00, la București, cu Metaloglobus, în etapa a 25-a a Ligii 2. Argeșenii sunt pe locul 2, direct promovabil, cu 39 de puncte. Adversara e pe locul 7, cu 37 de puncte.

UPDATE: Și șefii clubului Campionii FC Argeș au luat aceeași măsură ca rivalii de la CS Mioveni.

„Conducerea clubului FC Argeș a luat act de hotărârea Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență și a decis oprirea totală a activității tuturor grupelor de la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi în perioada 11 martie – 18 martie. În această perioadă, la clădirea care găzduiește juniorii alb-violeți, dar și în zonele adiacente, se va face va face dezinsecție și dezinfecție”, a anunțat clubul piteștean.

Echipa de seniori antrenată de Ionuț Badea nu joacă în campionat la finalul acestei săptămâni, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica București, formație retrasă din campionat. În schimb, și-a programat un amical pentru sâmbătă, 14 martie, de la ora 12:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, cu CSM Slatina, a doua clasată din Seria a 3-a a Ligii 3, echipă care și ea stă în acest weekend.

Marius ANGHEL 10 Mar. 2020, 12:18 Diverse
Pe aceeași temă