Argeșul nu joacă în etapa a 25-a și și-a programat un amical cu CSM Slatina. Meciul se dispută cu porțile închise, de teama COVID-19

Marius ANGHEL 09 Mar. 2020, 19:30 Pregătiri, amicale
Argeșul nu joacă în etapa a 25-a și și-a programat un amical cu CSM Slatina.** Meciul se dispută cu porțile închise, de teama COVID-19

Campionii FC Argeș stă la finalul acestei săptămâni, neavând meci programat în etapa a 25-a a Ligii 2, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica București, echipă retrasă din campionat după 13 etape. Ionuț Badea nu își va lăsa însă jucătorii liberi, ci sâmbătă îi va testa într-un amical cu CSM Slatina, programat la Pitești, pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Partida se va desfășura cu porțile închise.

În lipsa meciului oficial de la finalul săptămânii, Argeșul și-a programat un amical pe teren propriu cu CSM Slatina, a doua clasată din Seria a 3-a a Ligii 3, echipă aflată la egalitate de puncte, 37, cu liderul Progresul Spartac. Întâlnirea este posibilă, deoarece nici oltenii nu vor juca în campionat în acest weekend, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe Tractorul Cetate, formație care s-a retras din competiție în această iarnă.

Amicalul dintre Campionii FC Argeș și CSM Slatina se va disputa sâmbătă, 14 martie, de la ora 12:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Publicul nu va avea însă acces în tribune, în urma deciziei Guvernului României de a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19.

În acest moment, Campionii FC Argeș se află pe locul 4 în Liga 2, cu 38 de puncte, la doar un punct în spatele următoarelor două clasate, CS Mioveni și Turris Oltul Turnu Măgurele, care sunt pe poziții care asigură direct promovarea, respectiv participarea la barajul pentru promovare.

Marius ANGHEL 09 Mar. 2020, 19:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă