Crușoveanu semnează un contract pe viață!

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 12:53 Diverse
Crușoveanu** semnează un contract pe viață!

Eveniment important în viața fundașului central al echipei FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu. Purtătorul banderolei de căpitan în sezonul trecut se va căsători cu aleasa inimii sale, Mariana, fostă handbalistă.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, la Craiova, în perioada în care jucătorul echipei slătinene activa la Gaz Metan CFR, iar de atunci îi leagă o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi vor spune un „Da” hotărât, sâmbătă, la ora 13.30 la Casa Casătoriilor. Cununia religiasă va avea loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului, iar petrecerea la restaurantul Afrodita.

Pe lângă familie, prieteni, alături de cei doi tineri vor fi componenți ai echipei FC Olt Slatina. Crușoveanu nu se va putea bucura de luna de miere, lotul aflându-se în plină pregătire în vederea abordării noului sezon.

„Regret că din cauza spațiului la petrecere vor fi prezenți în general colegii mai vechi, țin pe această cale să le mulțumesc tuturor pentru gestul frumos pe care l-au făcut, o să pregătesc o masă pentru echipă, să fim cu toții, după meciul de Cupă, pe care trebuie să-l câștigăm. Nu va exista o lună de miere, voi reveni la antrenamente, nu am discutat cu nea Dan, dar probabil voi avea liber până duminică sau luni”, a precizat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina.

Cei doi tineri, deși nu sunt din zonă, au luat decizia de a organiza nunta la Slatina pentru că au foarte mulți prieteni pe care și-i doresc aproape într-un asemenea moment important al vieții. Casa de piatră!

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 12:53 Diverse
Pe aceeași temă