Cristescu și jucătorii, băgați în ședință de suporteri! Soarta lui Rada a fost pecetluită

Marius ANGHEL 22 Aug. 2013, 13:08 Diverse
Cristescu și jucătorii, băgați în ședință de suporteri!** Soarta lui Rada a fost pecetluită

UPDATE Ședința s-a încheiat după două ore de dezbateri. Conducătorii au promis jucătorilor că vor plăti o parte din restanțe până la sfârșitul săptămânii viitoare. Jucătorii vor decide mâine (n.r. vineri) dacă vor ieși din grevă.

În schimb, soarta lui Marian Rada a fost pecetluită, iar decizia de a fi demis de la conducerea tehnică a echipei rămâne definitivă.

În altă ordine de idei, amicalul cu ACS Berceni, ce trebuia să se dispute ieri, de la ora 10:30, n-a mai avut loc, deoarece Nicolae Cristescu a cerut 50 de milioane de lei vechi. Patronul Rapidului susține că acesta este tariful pentru echipele care vor să joace amical cu giuleștenii.


Tensiunile din Giulești au ajuns într-o nouă etapă, suporterii echipei prezentându-se astăzi la ProRapid.

Aceștia i-au băgat în ședință pe jucători și pe finanțatorul Nicolae Cristescu, vizibil nemulțumiți de incertitudinea ce planează asupra clubului. Lui Cristescu, fanii i-au reproșat că vorbește prea mult la televizor și nu plătește jucătorii, iar fotbaliștilor că fac scandal într-un moment dificil pentru club, când chiar nu este cazul.

Cele trei părți sunt în ședință de peste o oră.

Marți seara, Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu au luat hotărârea de a-l înlocui pe Marian Rada. Ieri dimineață, la ProRapid, Cristescu l-a anunțat pe tehnicianul giuleștenilor că nu va mai pregăti echipa, iar în locul său l-a numit ca principal pe Sandu Tăbârcă. Decizia conducerii a dus la un scandal între finanțatori și jucătorii echipei.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 22 Aug. 2013, 13:08 Diverse
Pe aceeași temă