Florin Pârvu, în stafful Rapidului! Fostul petrolist conduce alături de Ianovschi antrenamentele giuleștenilor

Florin Pârvu, în stafful Rapidului!** Fostul petrolist conduce alături de Ianovschi antrenamentele giuleștenilor

Tehnicianul ploieștean Florin Pârvu – proaspăt posesor al Licenței „PRO”, a participat la antrenamentul celor de la Rapid București în calitate de colaborator al lui Mihai Ianovschi, cel care va fi director tehnic sau antrenor principal la gruparea giuleșteană.

Club de tradiție cu o ultimă perioadă foarte zbuciumată, Rapid este în mijlocul unor transformări și scandaluri, după retrogradarea din Liga 1, patronul echipei – Valerii Moraru – având de rezolvat multe probleme organizatorice pentru a asigura viitorul grupării, strategia pentru revenirea în primul eșalon. Pârvu a luat contact cu baza ProRapid marți, când a și condus primul antrenament în calitate de secund, alături de Ianovschi, dorința acestuia fiind una „simplă”, dar dificil de îndeplinit, în fotbalul românesc: „să muncesc la un club care să vrea performanță și să ofere condiții pentru asta”.

În cariera sa de tehnician, fostul internațional a mai fost, ca secund sau principal, pe banca echipelor Gaz Metan CFR Craiova, CS Turnu Severin, Chimia Brazi, Conpet și Petrolul Ploiești.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă