Cristescu dă vina pe lucrările din zonă: „Nu avem curent, se lucrează la metrou! Vor să spargă în Pro Rapid!”

Marius ANGHEL 17 Oct. 2013, 14:07 Diverse
Cristescu dă vina pe lucrările din zonă:**

Acționarul FC Rapid, Nicolae Cristescu, a declarat, joi, agenției MEDIAFAX, că antrenamentul de dimineață al echipei conduse de Viorel Moldovan a fost mutat la Buftea pentru că la Pro Rapid nu este curent din cauza lucrărilor de extindere a rețelei de metrou Magistrala 4.

De asemenea, gruparea giuleșteană a anulat și conferința de presă care era programată, astăzi, la ora 13.30, la baza sportivă Pro Rapid.

Cristescu a negat că motivul întreruperii curentului și gazelor la Pro Rapid îl reprezintă datoriile grupării giuleșteane la furnizorii de utilități. „Antrenamentul de azi l-am mutat la Buftea pentru că de ieri nu avem curent la Pro Rapid. Ieri au fost oprite și gazele. Situația asta nu este numai la noi, e în tot cartierul. Eu stau în zonă și nici eu nu am curent acasă. Se lucrează la metrou la noua magistrală și au tăiat tot, curent, gaze. Ne-am certat cu ei, pentru că au zis că dau drumul astăzi, dar până la ora asta nu au rezolvat decât problema gazelor. Curentul au zis că revine peste vreo oră. Clubul nu are datorii la furnizorii de utilități, ultimele facturi pe care le-am primit la gaze și curent sunt din 12 și 16 august, în total 9.600 de lei și le-am plătit. Acum urmează să vină facturile pe septembrie”, a explicat oficialul rapidist.

El a adăugat că firma care se ocupă cu lucrările la metrou a solicitat clubului să permită instalarea unei conducte care să traverseze baza Pro Rapid pentru a deversa apa dintr-o stație de metrou inundată. „După ce că ne-au lăsat fără curent, acum cei de la metrou ne-au zis să îi lăsăm să spargă în Pro Rapid ca să tragă o conductă. În apropiere este o stație de metrou veche (n.r. – stația Laminorului), săpată pe vremea lui Ceaușescu, care e inundată. Iar ei vor să tragă o conductă și să deverseze apa aia în lacul Străulești. Le-am zis că nu le permitem, chiar dacă ne-au propus și despăgubiri. Să tragă țeava prin cimitir dacă vor, noi nu îi lăsăm să spargă la noi în bază”, a precizat Cristescu.

Sursa: Mediafax


Rapid, în pragul dezastrului: „S-au oprit gazele și curentul!”

Probelemele de la Rapid nu s-au încheiat. După ce echipa a fost trimisă în Liga a doua, echipa se confruntă acum cu probleme de ordin administrativ. Conform lui Marian Rada, fostul antrenor al echipei, la baza ProRapid au fost oprite gazele și energia electrică. Oficial, s-a spus că este vorba despre o avarie, dar se pare că neplata facturilor la utilități a dus la întreruperea utilităților.

Conform spuselor lui Marian Rada, Rapid riscă să nu joace nici la anul în Liga 1 chiar dacă va promova, pentru că mai sunt datorii neplătite.

„Acest Cristescu a spus că el e rapidist. L-am primit în anturajul clubului și acum a ajuns să fie patron. Dar nu știu cât de patron este. Azi s-a oprit curentul la ProRapid, s-au oprit gazele.

Să vă dau o ipoteză. Rapid termină pe primul loc și vine să promoveze. Dar trebuie să primească licența, nu poate fără. Trebuie să-și plătească datoriile către angajați. Dacă nu voi fi plătit mă voi prezenta pe banca tehnică și asta este.

La ora actuală, în acte sunt antrenor oficial. Eu pot la meciul următor să mă prezint la joc, însă eu nu vreau să mai tulbur apele. Rapidul plătește amenzi de câte ori apare Viorel pe bancă, pentru că încă nu s-au reglat toate actele. Eu le-am zis să reziliem, dar să-mi plătească toate salariile, așa cum scrie în contract”, a declarat Marian Rada la Sport Total FM.

Marius ANGHEL 17 Oct. 2013, 14:07 Diverse
Pe aceeași temă