Costel Enache, după ce naționala U19 a României a ratat calificarea la Turul de Elită: „Sper în progresia unor jucători la lotul de seniori”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Oct. 2016, 11:07 Actualizat: 13 Oct. 2016, 11:17 Diverse
Costel Enache, după ce naționala U19 a României a ratat calificarea la Turul de Elită:  „Sper în progresia unor jucători la lotul de seniori”

Costel Enache, selecționerul echipei naționalei Under 19, a declarat, joi, după ce România a ratat calificarea la Turul de Elită, ultima rundă înaintea Campionatului European din 2017, faptul că este dezamăgit, dar speră în progresia jucătorilor pe viitor, la loturile de tineret și seniori.

Marți, naționala U19 a câștigat cu 6-0 meciul cu San Marino, dar a ratat calificarea la turneul final din 2017, găzduit de Georgia. România a pierdut primele partide, 1-2 cu Olanda și 1-3 cu Norvegia, și a terminat pe locul trei în clasamentul final al grupei. Doar batavii s-au calificat la turul de elită.

„Este o mare dezamăgire. Plecasem cu alte gânduri, însă nu s-au potrivit cu ce am realizat. Momentele pe care le-am ratat au fost black-out-urile din ultimele cinci minute ale meciului cu Olanda și finalul de joc cu Norvegia. Per total, echipa a arătat bine, nu sunt dezamăgit de implicarea băieților. Plusurile ar trebuie să le vedem în progresia jucătorilor pe viitor, la loturile naționale de tineret și seniori”, a declarat Costel Enache.

Lotul României U19 a fost format din:

Portari: Andrei Vlad (CSU Craiova), Andrei Udeanu (SCM Pitești);
Fundași: Tiberiu Căpușă (FC Viitorul), Szabolcs Kilyen (FC Viitorul), Denis Ciobotariu (Dinamo), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Constantin Dima (Metalul Reșița), Alex Negrea (FC Augsburg);
Mijlocași: Vlad Dragomir (Arsenal), Răzvan Oaidă (Brescia), Marian Târșa (CSM Poli Iași), Stephan Drăghici (CSM Rm. Vâlcea), Ianis Hagi (Fiorentina), Robert Grecu (SCM Pitești), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FC Steaua București);
Atacanți: Adrian Petre (UTA Bătrâna Doamnă), Florinel Coman (FC Viitorul).

Articol scris de Andrei IONAȘCU (Mediafax)
Foto: FRF

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Oct. 2016, 11:07 Actualizat: 13 Oct. 2016, 11:17 Diverse
Pe aceeași temă