Copiii rapidiști au primit cadouri de Moș Nicolae și au vizitat baza Pro Rapid

Marius ANGHEL 04 Dec. 2013, 16:32 Diverse

Cei mai mici suporteri ai echipei Rapid au primit, miercuri, cadouri de Moș Nicolae, s-au fotografiat cu fotbaliștii giuleșteni, au vizitat vitrina cu trofee a clubului și sala de forță și s-au jucat cu mingea pe terenul de antrenament din cadrul bazei sportive Pro Rapid.

Inițiativa a aparținut unui grup de suporteri rapidiști, din banii strânși cumpărându-se fulare, eșarfe, căciuli și alte materiale promoționale cu însemnele clubului oferite apoi copiilor de jucătorii din lotul condus de Viorel Moldovan.

Fundașul Nicolae Vasile, care a schimbat câteva pase cu copiii pe teren, a glumit la final spunând că unii dintre aceștia ar putea ajuta echipa în partea a doua a campionatului. „Am văzut câțiva viitori fotbaliști printre acești copii. Chiar vorbeam cu colegii și ziceam că putem să facem niște transferuri pentru retur. Eu când eram mic cel mai frumos cadou primit de Moș Nicolae a fost un tricou al Rapidului cu semnăturile jucătorilor de pe atunci. Îl păstrez și acum, a fost un cadou minunat”, a spus Nicolae Vasile.

De asemenea, Daniel Pancu a declarat că își dorește ca micii rapidiști să aducă peste câțiva ani trofee în vitrina clubului pentru că în ultimul timp acestea au lipsit. „Ei sunt micii rapidiști, ei reprezintă viitorul acestui club. Vrem să îi facem fericiți, chiar și cu o fotografie. Sunt câțiva foarte talentați, sper să aducă și ei câteva trofee pentru că noi nu am reușit să mai câștigăm unul de ceva timp. O să vină și rândul lor. Acum a venit Moș Nicolae îmbrăcat în alb-vișiniu pentru ei”, a afirmat Pancu.

Sursa: Mediafax
Foto: Răzvan LUPICĂ‚

Marius ANGHEL 04 Dec. 2013, 16:32 Diverse
Pe aceeași temă