Consiliul Local Râmnicu Vâlcea și-a stabilit reprezentantul în conducerea CSM-ului. Planurile noului venit

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Sep. 2016, 17:07 Diverse

UPDATE – 27 septembrie: Așa cum am anticipat, Mircea Poenaru a fost numit prin vot, în ședința de astăzi a Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, reprezentatul primăriei în cadrul Adunării Generale a Acționarilor clubului ce activează în Liga 2, CSM Râmnicu Vâlcea.


 

În ședința de mâine, 27 septembrie, a Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea se va vota reprezentantul Primăriei în Adunarea Generală a Acționarilor clubului de fotbal din Liga 2. Principalul favorit pentru fi desemnat de Primărie în conducerea CSM Râmnicu Vâlcea este Mircea Poenaru, singurul dintre consilierii locali care are experiență în activitatea sportivă.

Mircea Poenaru a fost în trecut director al DJTS Vâlcea, dar și manager al Centrului de Copii și Juniori al CSM-ului. „Eu m-am axat pentru Consiliul Local, în special pentru că vreau să sprijin clubul și să organizăm foarte bine lucrurile la Centrul de Copii și Juniori. Trebuie să ne axăm pe Centru, unde sunt antrenori foarte buni și să dăm la prima echipă cât mai mulți copii talentați. Îmi doresc o strategie prin care, la echipa mare, să avem cât mai mulți vâlceni. În viitor, sperăm să atacăm chiar și promovarea, clubul va avea tot sprijinul meu din postura de consilier local”, a declarat Mircea Poenaru.

Primăria Râmnicu Vâlcea este acționar minoritar la CSM Râmnicu Vâlcea, pachetul majoritar de acțiuni fiind deținut de Laurențiu Nițu, unul dintre patronii de la Damila.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Sep. 2016, 17:07 Diverse
Pe aceeași temă