Conducătorii echipelor Rapid și Sporting și-au dat acordul în fața primarului că vor fuziona

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 16:39 Diverse
Conducătorii echipelor Rapid și Sporting** și-au dat acordul în fața primarului că vor fuziona

Ieri după amiază a avut loc la Primărie o întâlnire între edilul Ion Lungu și conducătorii echipelor Rapid și Sporting, prilej cu care s-a discutat despre situația grea din prezent, dar și despre viitorul fotbalului sucevean. Cu această ocazie, patronii Gabriel Clim și Ion Prichici și-au dat acordul ca cele două grupări să fuzioneze la finalul actualei ediții de campionat, dorindu-se ca clubul nou înființat să fie mai puternic din toate punctele de vedere.

Referitor la realitatea din prezent, Ion Lungu a promis că va face tot posibilul ca prima tranșă a finanțării de la Consiliul Local către clubul Rapid să se efectueze cât mai curând, astfel încât activitatea de la club să nu aibă de suferit în perspectiva luptei pentru menținerea în eșalonul secund.

„Am plecat optimiști de la această întâlnire. Drept urmare, le-am garantat fotbaliștilor că începând de acum înainte își vor primi salariile la timp, urmând ca restanțele existente să fie achitate în momentul în care vor veni banii de la Consiliul Local pe anul în curs. Împreună cu juriștii de la Primărie încercăm să identificăm o soluție legală astfel încât să putem încasa prima tranșă de bani mult mai repede decât în anii precedenți, pentru a reuși să ne desfășurăm activitatea în condiții optime. Cum bunăvoință văd că există, sunt sigur că va fi posibil acest lucru”, a declarat președintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 16:39 Diverse
Pe aceeași temă