CJ Botoșani vrea să dea bani echipei de fotbal, însă are o pretenție!

Marius ANGHEL 01 Mar. 2013, 12:47 Diverse
CJ Botoșani vrea să dea bani echipei de fotbal, însă are o pretenție!

Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean susține că în cazul în care clubul FC Botoșani va plăti suma de 200.000 de lei până la aprobarea bugetului, în mod cert va primi un ajutor financiar, în baza unui proiect care urmează a fi depus.

În urma unui control efectuat de Curtea de Conturi, s-a constatat că FC Botoșani trebuie să returneze Consiliului Județean suma de 200.000 de lei pe care i-a încasat în 2008, pe motiv că nu au fost depuse toate documentele legale. Fiind un litigiu, conducerea clubului Consiliului Județean a anunțat că nu va mai sprijini financiar echipa FC Botoșani. Ulterior, Valeriu Iftime a declarat că este dispus să plătească cei 200.000 de lei pentru a stinge litigiul și pentru a putea depune un proiect de finanțare.

Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean suține că FC Botoșani va tebui să plătească acei bani până la aprobarea bugetului astfel încât să se poată aloca o anumită sumă de bani pentru susținerea acestui club.

„Dacă până realizăm bugetul vor plăti suma de 200.000 de lei și se va stinge litigiul, nu am nimic împotrivă. Cu drag voi sprijini echipa de fotbal. Trebuie să am cadrul legal. Nu am voie să îi primesc la licitație atâta timp cât am un litigiu cu ei”, a spus Florin Țurcanu.

Din discuțiile de până acum dintre oficialii FC Botoșani și Florin Țurcanu, Consiliul Județean va aloca echipei de fotbal suma de un milion de lei. În plus, FC Botoșani va mai primi încă 900.000 de lei de la primăria municipiului Botoșani.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 01 Mar. 2013, 12:47 Diverse
Pe aceeași temă