Citește o carte, urmărește un serial! Bogdan Barbu, mijlocașul Universității Cluj, dă idei suporterilor cum să-și umple timpul liber în perioada în care competițiile sportive sunt oprite

Marius ANGHEL 19 Mar. 2020, 11:23 Diverse
Citește o carte, urmărește un serial!** Bogdan Barbu, mijlocașul Universității Cluj, dă idei suporterilor cum să-și umple timpul liber în perioada în care competițiile sportive sunt oprite

Competițiile sportive din România au fost suspendate de o săptămână și nu se vor relua mai devreme de 16 mai, în țară s-a declarat stare de urgență din cauza coronavirusului, iar populației i se recomandă în această perioadă să rămână acasă, pentru a evita să se îmbolnăvească sau să răspândească această maladie.

Sportivii vin în această perioadă cu mesaje de încurajare și sfaturi pentru populație, cât și cu filmulețe în care să sprijine efectuarea sportul chiar și acasă

Unul dintre noii jucători ai echipei Universitatea Cluj, mijlocașul Bogdan Barbu, adus de la Academica Clinceni, le dă idei suporterilor echipei cum să-și umple timpul în această perioadă în care ar trebui să stea, dacă se poate, doar în casă. Fotbalistul încurajează cititul și privitul filmelor și dă câte o recomandare pentru fiecare.

„Știu că auziți lucrul acesta frecvent în ultima perioadă, însă este important ca în aceste momente să ne păstrăm calmul și să nu uităm că sănătatea este primordială. Spre binele familiilor noastre și a tuturor persoanelor din jur este important să stăm în casă.

Haideți să privim partea plină a paharului. Gândiți-vă că putem urmări filmele pe care până acum nu am avut timp sau putem citi cărțile preferate. Eu vă recomand cu drag serialul «Lunetistul» sau filmul «Antrenorul Carter», iar de citit, orice biografie a unui sportiv, cum ar fi Andre Agassi, care este și preferata mea.

Vă doresc multă sănătate”, sună mesajul lui Bogdan Barbu, mijlocaș bucureștean care în cariera sa a mai jucat pentru Sportul Studențesc, FC Voluntari, Viitorul Domnești și Academica Clinceni.

„Evenimentele care au avut loc în ultimele săptămâni ne-au schimbat stilul de viață, odată cu apariția noului coronavirus suntem nevoiți să ne distanțăm social de cei din jur, totul însă pentru un bine comun, pentru siguranța noastră și a celor dragi. Până la ziua în care ne vom întoarce pe stadion, alături de voi și vom simți, din nou, emoțiile unui meci al „studenților”, trebuie să fim calmi, responsabili, optimiști și, cel mai important, să #stămacasă.

Suntem alături de voi, fani ai Universității, și încercăm, pe cât este posibil, să facem ca zilele până la un nou fluier de început de joc pe Cluj Arena să treacă cât mai repede. În următoarea perioadă, alături de jucătorii Universității, vom veni cu idei de filme, seriale sau cărți de care te poți bucura”, a transmis și „U” Cluj.

Foto: Flaviu BUBOI / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 19 Mar. 2020, 11:23 Diverse
Pe aceeași temă