Cine e vinovat? Fratele lui Henry a ajuns în România și vrea răspunsuri legate de moartea fotbalistului

04 Sep. 2012, 10:19 Diverse
Cine e vinovat?** Fratele lui Henry a ajuns în România și vrea răspunsuri legate de moartea fotbalistului

Apropiații decedatului au intrat în conflict cu cei de la IML

Cazul fotbalistului nigerian decedat pe teren este din ce în ce mai complicat. Ieri, în jurul orei prânzului, mai mulți prieteni ai lui Henry Chinonso au intrat în conflict cu oamenii de la IML. Confuzie totală. Tatăl prietenei lui Henry explică: „Se știa că trupul lui Henry urma să fie trimis în Nigeria, iar prietenii lui doreau să se facă o ceremonie prin care să își ia rămas bun. Nu a fost un scandal. Inițial au trimis trupul la aeroport, apoi l-au dus din nou la capelă la Bellu”.

I s-a dat viză de o singură zi

Mai târziu, la ora 17, fratele fotbalistului decedat a ajuns în țară având viză de ședere pentru o singură zi și lucrurile au luat din nou o întorsătură interesantă. Potrivit apropiaților, acesta nu are de gând doar să ia trupul lui Henry, ci dorește răspunsuri legate de moartea fratelui său. În plus, vrea să recupereze toți banii pe care Delta Tulcea îi mai datorează, aproximativ trei luni de contract. Singurul impediment îl reprezintă actele, care îi permit să stea în România până azi. În cazul în care șederea fratelui lui Henry nu se poate prelungi, acesta va pleca astăzi, la prânz, către Nigeria, unde va avea loc și ceremonia de înmormântarea fotbalistului.

Conform unor surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, clubul Delta Tulcea a grăbit plecarea corpului lui Henry, tocmai pentru a nu-i plăti salariile restante

Articol scris de Cristi VOINEA

04 Sep. 2012, 10:19 Diverse
Pe aceeași temă