Chirilă – antrenor de grădiniță

26 Jan. 2009, 14:55 Diverse

În această dimineață, fotbaliștii i-au comunicat antrenorului că nu mai doresc să se antreneze, până nu există certitudinea că situația financiară nu e rezolvată. Cu toate acestea, Ionuț Chirilă a condus o ședință de pregătire la care au luat parte juniorii clubului născuți în 1990 și 1991.

 

„Eu nu oblig pe nimeni să se antreneze. Am spus la venirea mea în Arad că aștept până în 31 ianuarie să se rezolve situația financiară. Le-am comunicat fotbaliștilor că stau la dispoziția lor și îi antrenez. Cine vrea. Nici unul nu e obligat să rămână la UTA”, a declarat antrenorul Bătrânei Doamne. La antrenamentul din această dimineață, desfășurat la Șega, au luat parte 18 fotbaliști: Melinte, Polgar, Gornic, Budur, Tau, Voian, Puie, Gligor, Tuleu, Petrilă, Ruja, Jurcă, Negrea, Goldiș, Sabău, Laza, Rus și Trif.

 

Căpitanul grupării din calea Aurel Vlaicu a declarat pentru Observator arădean că decizia de a nu se mai antrena aparține în parte fiecărui fotbalist.

 

„Nu este vorba de nici o acțiune organizată. Fiecare fotbalist e liber să facă ce vrea. Nu a fost o decizie a mea sau a unui alt fotbalist cu experiență din cadrul echipei. Toți ne-am vorbit și am decis să nu ne mai antrenăm până nu primim o garanție că situația financiară a clubului e stabilizată. Nu a fost nici un scandal în vestiar. Am vorbit civilizat cu antrenorul și i-am explicat că nu mai credem că se vor rezolva problemele și ne simțim păcăliți”, a declarat Cristian Todea

 

 

Articol scris de Daniel Berar

26 Jan. 2009, 14:55 Diverse
Pe aceeași temă