Catanzariti vrea mai mult de la echipa secundă

03 Jan. 2012, 18:30 Diverse

„Oficialii” echipei fanion a Aradului s-au întors la treabă în prima zi lucrătoare a noului an, însă nu pentru a se ocupa de transferuri, ci pentru a discuta despre echipa a doua a clubului. „De mâine ne vom ocupa și de jucătorii pe care ni-i dorim în această iarnă, deși, cel puțin în cazul celor aflați încă sub contract cu alte echipe, nu văd ce am putea face la această dată. Dar, vom încerca să vorbim și să batem în cuie lucrurile cu ceilalți”, a precizat Giovanni Catanzariti.

Până una alta, președintele „Bătrânei Doamne” a ținut să le transmită lui Dorel Mutică și Florin Voinea că este interesat de schimbul de mâine, iar pentru asta UTA II ar trebui să înceapă să conteze și pe fotbaliști de 16-17 ani. „Am propus ca măcar 4-5 jucători de la grupele 1994 și 1995 să fie încadrați și la satelit și să înceapă să acumuleze experiență la nivelul Ligii a 4-a”, anunță șeful „alb-roșiilor”.

Florin Voinea, șeful Centrului de Copii și Juniori al „Bătrânei Doamne”, spune că va încerca să să pună în practică doleanța lui Gio, însă: „Jucătorii de la grupele 94 și 95 au obiectivele lor în campionatele respective, își doresc să ajungă la turneul final. Tocmai de aceea, probabil, vom conta pe câțiva jucători de la aceste echipe mai ales în primele și ultimele două-trei etape ale Ligii a 4-a. În rest, prioritare vor fi competițiile rezervate vârstei lor”.

Voinea a recunoscut că printre jucătorii vizați pentru a disputa câteva partide în primul eșalon județean sunt Bej și Hlistei (grupa 1994 – antrenori Francisc Tisza și Norbert Jozsa), respectiv Marinescu, Gherghescu (ambii foto), Bulza și Slach (grupa 1995 – antrenori Dan Cuedan și Sandu Gaica).

UTA II se va reuni pe 16 ianuarie, dată la care se va lămuri și situația unor fotbaliști care și-ar dori să facă pasul spre echipe de seniori, printre ei aflându-se Cuedan și Muț.

Echipa pregătită de Dorel Mutică și-a stabilit și meciurile amicale până la reluarea întrecerii în Liga a 4-a. „Avem programate duble cu Pâncota și Curtici și câte un meci cu Mailat, Șofronea, Zăbrani, Păuliș și, probabil, Sînicolaul Mic. Intenționăm să facem și un cantonament de 8-10 zile, dar acest lucru îl vom stabili în zilele ce urmează și în funcție de câți jucători vor fi convocați la prima echipă”, a mai spus Florin Voinea.

Sursa: Sport Arad

03 Jan. 2012, 18:30 Diverse
Pe aceeași temă