„Interimarul” Voinea are la dispoziție doar 16 jucători pentru meciul cu Motru

Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 22:44 Seria 2

Luați puțin prin surprindere de plecarea lui Adrian Falub, „oficialii” UTA-ei au apelat din nou la Florin Voinea, șeful Centrului de Copii și Juniori al clubului. Acesta a fost informat în jurul orei 12 că are obligația să conducă antrenamentul echipei mari, ultimul înainte de confruntarea de pe teren propriu cu Minerul Motru de mâine, de la ora 16. Voinea s-a conformat și timp de 55 de minute a încercat să-i introducă pe utiști în ritmul unei partide oficiale considerate foarte importante în vederea play-out-ului.

„Interimarul” din Calea Aurel Vlaicu a avut neplăcuta surpriză să constate că nu are prea multe variante pentru vizita „lanternei roșii”. Neagu, Sălăjan și Sidney sunt suspendați, iar Mardare (dureri la genunchi) și Farcaș (în recuperare după o aprindere la plămâni) sunt accidentați. Inutil să mai pomenim despre situația lui Zaluschi, care va rata tot restul sezonului după accidentarea gravă la cap. Peste toate astea, trei fotbaliști s-au antrenat separat și sunt incerți pentru confruntarea cu gorjenii. Aceștia sunt Ola, Laso și Feussi și fac parte din lotul de 16 intrat în cantonament marți seara.

„Cum suntem, cum nu suntem, facem tot posibilul să câștigăm contra celor de la Minerul Motru. Suntem conștienți că vom avea parte de un meci greu, sper ca băieții să se adune și să ia cele trei puncte foarte importante în economia campionatului”, a spus Voinea, care – probabil – va alinia următoarea formulă de echipă: Boșneag – Oltean, Ardelean, Ola, Diarra – Monac, Popescu, Lazea, Surugiu – Laso – Apostu.

Arbitrii întâlnirii sunt: Omar Dumitrică (Craiova)  – Raul Ghiciulescu (Lugoj) și Ovidiu Timar (Marghita). Rezervă: Dorian Barzuca (Lugoj). Observatori FRF: Vasile Blaga (Reșița) și Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 22:44 Seria 2
Pe aceeași temă