Caravana Fotbalului Brăilean s-a încheiat. „A fost un real succes”

Marius ANGHEL 02 Nov. 2016, 14:29 Diverse
Caravana Fotbalului Brăilean s-a încheiat.**

La începutul acestei săptămâni, luni, 31 octombrie, s-a desfășurat etapa a treia și ultima a Caravanei Fotbalului Brăilean, acțiune organizată de clubul Dacia Unirea în cadrul proiectului „Fotbalul juvenil brăilean – educație prin sport”, finanțat de Consiliul Județean Brăila.

Caravana fotbalului a poposit la Școala Gimnazială nr. 13 Nedelcu Chercea și la cea din comuna Stăncuța. Copiii din cele două unități școlare au avut ocazia să-i vadă pe cei doi foști mari fotbaliști brăileni, Vasile Darie și Adrian Baldovin, precum și pe actualul căpitan de echipă al Daciei Unirea, Sorin Frunză. La cele două acțiuni clubul brăilean a mai fost reprezentat de Laurențiu Ivan și Costel Roșu. Clubul de fotbal le-a oferit elevilor echipamente de joc, mingi de fotbal, rechizite și postere cu echipa fanion a județului Brăila.

„Ca o concluzie, putem afirma că aceasta prima ediție a Caravanei Fotbalului Brăilean a fost un real succes și și-a atins scopul, impactul și bucuria din rândul copiilor făcându-ne să luăm în considerare ca următoarea ediție, cea de la anul, să conțină și mai multe etape, care să cuprindă cât mai multe școli din municipiul și județul Brăila”, a declarat la finalul zilei președintele clubului Valentin Avramescu.

Urmează „Cupa Dunării de Jos”

În perioada 2-4 noiembrie se va desfășura prima editie a „Cupei Dunării de Jos”, o altă manifestare sportivă cuprinsă în cadrul proiectului amintit. Competiția se va desfășura în trei etape. Participă grupele de juniori republicani A și B, echipa de tineret, juniorii C de la Dacia Unirea. De asemenea, se vor regăsi la startul competiției grupele de copii născuți în 2007 și 2008 de la Dacia Unirea, Luceafărul Brăila, Stars Brăila, Kinder Brăila, Luceafărul Galați și grupele de copii născuți în 2009 și 2010 de la aceleași formații menționate mai sus.

Festivitatea de premiere va avea loc vineri dupa incheierea competitiei (aprox. ora 16:00), la Stadionul Municipal Brăila.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 02 Nov. 2016, 14:29 Diverse
Pe aceeași temă