Camerunezul venit în iarnă în probe la ”U” Cluj a decedat la doar 21 de ani. Avea o poveste de viață incredibilă

Joseph Bouasse Ombiogno, un mijlocaș ofensiv camerunez care în iarnă a fost în probe la Universitatea Cluj, a decedat astăzi, 25 mai, la vârsta de 21 de ani, din cauza unui infarct, a anunțat AS Roma pe contul său de Twitter, club unde a activat la echipa Primavera.

Joseph Bouasse a ajuns la Cluj-Napoca în prima parte a lunii februarie a acestui an, a susținut două antrenamente și a jucat în meciul amical cu Unirea Dej, însă nu l-a convins pe Adrian Falub să-l păstreze în lot pentru restul sezonului de Liga 2.

”AS Roma plânge moarte fostului jucător de la Primavera Joseph Bouasse Perfection și îi îmbrățișează persoanele dragi în acest moment de durere groaznică, a anunțat AS Roma pe Twitter.

Decesul lui Joseph Perfection Bouasse Ombiogno s-a produs în urma unui stop cardio respirator.

”O veste tragică pentru lumea fotbalului. Joseph Perfection Bouasse Ombiogno, născut în 1998, cu un trecut la Roma, a murit”, a anunțat și site-ul Serie B News.

La 18 ani a semnat cu AS Roma. Povestea de viață impresionantă a lui Bouasse

Povestea de viață a camerunezului Joseph Bouasse a fost una tulburătoare și a ajuns inclusiv în paginile celebrului The Sun.

Precum mulți alți fotbaliști africani, acesta a fost remarcat încă din adolescență de căutătorii de talente. Amăgit cu un viitor contract, Bouasse a plecat de acasă la 16 ani, convins că la Roma îl va aștepta scouterul ce îi promisese că îi va găsi un contract ce îi va deschide drumul către o carieră de succes. Ajuns în gara din Roma, adolescentul a avut însă parte de un șoc. Cel care l-a chemat îl abandonase, astfel că a rămas singur și departe de casă.

Camerunezul a ajuns într-o tabără de refugiați din Roma și acolo a primit o șansă neașteptată, care avea să-i schimbe viața.

Liberi Nantes, o formație de amatori, alcătuită exclusiv din jucători refugiați, l-a primit pe Bouasse. Cum această formație se află în Roma, joacă constant amicale cu AS Roma sau cu foștii jucători ai clubului din capitala Italiei, camerunezul a fost rapid remarcat și a ajuns chiar la clubul din capitala Italiei.

La 18 ani, acesta a semnat un contract cu clubul capitolin, având șansa să se antreneze alături de Totti sau Nainggolan. Timp de un sezon a jucat la AS Roma Primavera, fiind împrumutat mai apoi în Serie B, la Vicenza, unde a prins un meci la echipa mare, în ediția 2016/2017.

Pe aceeași temă