Buget de 1,7 milioane de euro pentru 2013!

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 16:27 Diverse
Buget de 1,7 milioane de euro pentru 2013!

FC Botoșani și-a stabilit un buget de 1,7 milioane de euro pentru acest an competițional. Oficialii clubului spun că acest buget va fi în condițiile în care echipa va reuși promovarea și din vară va evolua în primul eșalon al fotbalului românesc.

Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani susține că în 2012 a chetuit în fotbal 2,7 milioane de lei iar pentru acest an își propune să aloce suma de 3 milioane de lei. Pentru ca FC Botoșani să aibă la dispoziție bugetul stabilit, Consiliul Local și Consiliul Județean vor trebuie să se implice și să plătească câte un milion de lei.

„Am pregătit un material pentru Consiliul Local și Consiliul Județean. Urmează să mă întâlnesc cu domnul primar și domnul președinte al Consiliului Județean. Sunt dispus să susțin obiectivele noastre în Consiliul Local și Consiliul Județean. Eu personal voi fi acolo. Nu am exagerat cu nimic. Am păstrat aceeași sumă la Consiliul Local și am venit cu o sumă similară la Consiliul Județean. Consiliul Local să vină cu un milion de lei, Consiliul Județean tot cu un milion de lei, noi venim cu trei milioane de lei iar diferența va veni din drepturile de televizare”, a spus Valeriu Iftime, citat de Bt online.

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 16:27 Diverse
Pe aceeași temă