Bosoi a făcut pe Moș Crăciun pentru 80 de copii de la Star’s Brăila!

Marius ANGHEL 24 Dec. 2012, 11:29 Diverse
Bosoi a făcut pe Moș Crăciun** pentru 80 de copii de la Star's Brăila!

Sâmbătă dimineață, 80 de copii de la Star’s au primit cadouri de la Moș Crăciun. Festivitatea organizată de clubul brăilean de fotbal a avut loc în sala de jocuri a Liceului cu Program Sportiv și la ea au fost invitați actuale și foste glorii ale fotbalului brăilean.

De altfel acțiunea a început cu un meci demonstrativ între o echipă de fotbaliști formată din Vasile Ailuțoaie, Vasile Brătianu, Vasilică Gheorghe, Gabriel Bosoi, Cristi Rusu, rezerve fiind Ionuț Pascu, Florin Boitoș, Vali Niță și una alcătuită din părinții copiilor. Și ambele au avut susținători printre spectatori. Partida care s-a încheiat la egalitate, 7-7 s-a bucurat și de comentariul unui alt fost mare fotbalist, Șerban Trofin.

Pentru palmaresul bogat din acest an, locul întâi la Focșani la două grupe de vârstă, 2001, 2003, locul întâi la Călărași la memorialul „Marian Cătană” la grupa 2001, locul întâi la memorialul „Iordanov” în Bulgaria la grupa 2003, locul al doilea la puternicile turnee Indoor Brașov Cup și Kinder Tg. Mureș, copii au primit cadouri din partea clubului, festivitatea de premiere fiind oficiată de Ionuț Cristea, Vasile Brătianu și cei doi fotbaliști în activitate, Vasilică Gheorghe și Gabriel Bosoi.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 24 Dec. 2012, 11:29 Diverse
Pe aceeași temă