Avans pentru Joița în „duelul” Cu Marțian?

Marius ANGHEL 02 Feb. 2013, 12:45 Diverse
Avans pentru Joița în „duelul

Cel puțin oficial, Giovanni Catanzariti nu a luat o decizie în ceea ce-l privește pe urmașul său la conducerea grupării fanion a Aradului. După cum recunoștea joi, președintele UTA-ei se află într-o mare dilemă și asta pentru că atât Mihai Joița, cât și Adrian Marțian au de partea lor plusuri și minusuri. Nu are rost să insistăm acum asupra lor, ci doar să spunem că, din informațiile noastre, câștigător va ieși cel care va vira primii bani în contul clubului.

Din acest punct de vedere, mai pregătit și hotărât pare Mihai Joița. Impresarul o curtează demult pe „Bătrâna Doamnă” și ar semna pe loc actele de preluare a pachetului majoritar de acțiuni dacă ar fi sigur că auditul financiar corespunde cu datoriile puse pe foaie de conducătorii arădenilor. Pe de altă parte, Joița e conștient că nu mai poate aștepta două săptămâni rezultatul auditului și are pregătiți primii bani ce ar urma să deblocheze situația din Calea Aurel Vlaicu.

În tot acest timp, Adrian Marțian și-a luat câteva zile de gândire, sau, mai degrabă, așteaptă răspunsul hotârât al lui Giovanni Catanzariti. Dacă va mai fi cazul, aceștia s-ar putea întâlni din nou în acest weekend la Oradea, când ar putea discuta efectiv despre banii care să intre rapid în club.

Un semnal în defavoarea lui Marțian a venit și din partea lui Adrian Falub, care a plecat deja de la Arad. După cum se știe, actualul antrenor va mai continua pe banca „textiliștilor” doar dacă omul de afaceri clujean o va prelua pe UTA. În schimb, Joița îl va „unge” tehnician pe Selymeș și va întări echipa mai ales cu fotbaliști străini.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Feb. 2013, 12:45 Diverse
Pe aceeași temă