Au trecut 7 ani de la moartea lui Ibrahim Dossey. „Rămân doar cu amintiri frumoase despre el. Nici acum nu-mi vine să cred”

Marius ANGHEL 10 Dec. 2015, 15:44 Diverse
Au trecut 7 ani de la moartea lui Ibrahim Dossey.**

Au trecut 7 ani de la moartea lui Ibrahim Dossey! Fostul mare portar al „stegarilor” s-a stins din viață, pe data de 9 decembrie 2008, la doar 36 de ani.

Dossey a fost portarul echipei FC Brașov în perioada 2000-2003, alături de care a prins ultimele meciuri jucate de „stegari” în cupele europene. A mai jucat la Rapid și Pandurii Tîrgu Jiu. Pe 13 septembrie 2008, Dossey a fost implicat într-un grav accident de circulație aproape de Breaza. În urma incidentului, Dossey a suferit o fractură de craniu cu înfundare. După aproape trei luni de comă profundă, ghanezul a încetat din viață în urma unui stop cardio-respirator, la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, din București. Ibrahim Dossey a fost înmormântat la Hârșova, în județul Constanța.

„Dossey a fost mai mult decât un coleg, pentru noi toți cei care am jucat cu el. Rămân doar cu amintiri frumoase despre el și nici acum nu-mi vine să cred că nu mai este printre noi. Pentru mine, el și Mario Felgueiras au fost cei mai buni portari străini pe care i-a avut Brașovul după 1990″, a declarat, pentru Monitorul Expres, Marian Ivan, care a fost coleg cu Dossey la FC Brașov.

Marius ANGHEL 10 Dec. 2015, 15:44 Diverse
Pe aceeași temă